De eerste wiet drive-through opent in Amerika

Redactie 22 feb 2017 Entertainment

Je staat op het punt nog een toeter te draaien en merkt dat je net te weinig djonko over hebt. Je rijdt naar de coffeeshop, hebt gedoe met parkeren en moet je auto uit in de regen, net iets te veel moeite voor de gemiddelde stoner. Daar gaat verandering in komen, want in het stadje Parachute in Colorado opent in maart de Tumbleweed Express. Bij dit bedrijf kan je je wiet halen zoals je bij de McDrive’s gewent bent.

In 2015 werd de ban op het legaal verkopen van wiet opgeheven in Parachute en in 2016 kwam 30% van de belastinginkomsten van legale marihuana. Wij gierige Nederlanders (de overheid) willen natuurlijk ook een graantje meepikken uit stonerland. Onlangs is in Nederland de wietwet namelijk doorgevoerd. Dit betekent dat coffeeshops hun wiet alleen mogen halen bij vergunninghouders, die zich aan bepaalde voorwaarden moeten houden. De wietkwekerijen zonder vergunning worden opgespoord en ontmanteld.

Het bijzondere is dat 90% van de burgemeesters dit wetsvoorstel omarmen. Wellicht bestellen wij onze stuff straks dus gewoon vanuit de auto. Wij zijn voorstander!

Highsnobiety.comAD.nl

Reageer op artikel:
De eerste wiet drive-through opent in Amerika
Sluiten