Je kan nu een overnachting boeken in een reuze hotdog aka The Wienermobile op Airbnb

redactie 20 Jul 2019 Entertainment

Als je nog een weekendje weg wilt met je schatje dan is een overnachting in The Wienermobile misschien een uitstekende optie. Het ziet er misschien niet echt heel romantisch uit, maar hey je kan dan wel zeggen dat je geslapen hebt in een legendarische reuze hotdog. Wie wilt dat nou niet?! Een overnachting hierin moet vast hemel op aarde zijn voor de hardcore hotdogliefhebber. 

Op Airbnb vind je de meest luxe villa’s en kan je voor sommige overnachtingen wel duizenden euro’s kwijt zijn. Maar op Airbnb staat nu een heel ander paleisje in de vorm van een hotdog. De beroemde Oscar Mayer Wienermobile is nu beschikbaar op Airbnb ter ene van de nationale hotdog-dag dat op 17 juli gevierd werd. Oscar Mayer is een Amerikaans productiebedrijf voor vlees. Het staat bekend om zijn hotdogs, bacon, ham en lunchproducten. De Wienermobile staat in de eerste week van augustus in Chicago. The Wienermobile bestaat al sinds 1936, maar dit wordt de eerste keer ooit dat hotdogliefhebbers een overnachting kunnen boeken in de legendarische mega hotdog op 1, 2 en 3 augustus.

Interieur

De reuze hotdog is bijna negen meter lang en is voorzien van een mini-koelkast gevuld met hotdog essentials, een grill,  een buitenruimte en een welkomstpakket met op hotdog geïnspireerde kleding. Het interieur is gebaseerd op de gele kleur van mosterd. Zelfs de kussen zijn aangepast op de snack en hebben een rode ketchup kleur. Met andere woorden als je hier een overnachting boekt staat je hele dag en nacht in teken van de hotdog. Een hemel voor liefhebbers en een nachtmerrie voor vegetariërs.

We hebben een Wiener

De aanbieding kost 136 dollar per nacht. Niet eens zo’n hele gekke deal. Ben je enthousiast geworden? Boek hier dan je overnachting. En als het je lukt, dan ben je natuurlijk een echte ‘wiener’.

Beeld: Airbnb
Reageer op artikel:
Je kan nu een overnachting boeken in een reuze hotdog aka The Wienermobile op Airbnb
Sluiten