Voor de echt fanatieke blowers is er nu een humidor voor je wiet

Redactie 6 feb 2017 Entertainment

Nederland stond altijd bekend om het progressieve drugsbeleid, maar inmiddels worden we keihard voorbij gerend door landen als Uruguay, Portugal en meerdere staten in de VS. Gelukkig kunnen we nog altijd zonder problemen een jointje halen in de coffeeshop om de hoek.

Verder wordt marihuana voor steeds meer medische doeleinden gebruikt.  Zo wordt medicinale wiet gebruikt bij de behandeling van de symptomen van aandoeningen zoals MS en epilepsie. Daarnaast wordt djonko voorgeschreven aan patiënten die een chemotherapie hebben ondergaan om de veroorzaakte misselijkheid te bestrijden. Buiten dat: Morgan Freeman zweert bij het gebruik van marihuana als pijnstiller en alles wat die man zegt is toch een godsgeschenk?

Het legaliseren van marihuana gaat dus steeds vaker voorkomen en daar pikken bedrijven graag een graantje van mee. Cannaseur is dan ook één van de bedrijven die daar snel bij is. Een humidor om je sigaren goed te houden kennen we, maar Cannaseur maakt deze om je marihuana goed te houden.

Weed Humidor

Met Duits handwerk en een constructie van mooi mahonie- en notenhout is de container niet alleen mooi en handig maar ook functioneel. Elementen zoals de gepatenteerde two-way Micropore Core-technologie zorgen voor de juiste vochtigheid zodat de toppen niet te droog en breekbaar worden, maar ook niet te vochtig zodat er geen schimmel kan vormen.

Dus voor de welvarende blowers onder ons, hier is de Cannaseur One (en hier kun je hem bestellen). Nu alleen nog die wietautomaat naar Nederland en alle smokers kunnen weer rustig uitademen.

Moet je natuurlijk wel beter roken als deze G.

 

Reageer op artikel:
Voor de echt fanatieke blowers is er nu een humidor voor je wiet
Sluiten