Voor 55k koop je de ex-Aston Martin DB9 van Bram Moskowicz

Redactie 10 jan 2018 Machines

Nog op zoek naar een leuke nieuwe auto voor erbij? Je kan de ex van Bram Moskowicz op de kop tikken! Nee, Eva Jinek is niet te koop, wel de Aston Martin DB9 waar Bram een tijdje in heeft gereden. En niet eens zo duur!

We kennen Bram altijd al als een groot autoliefhebber. Toen hij nog 500 euro per uur kon vragen voor zijn diensten als advocaat, reed hij onder meer in een Aston Martin Vantage V8, Vanquish en Rapide. Ook is hij gesignaleerd in een Bentley Continental GTC, BMW 7-serie, Audi RS5, Maserati Ghibli en een Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio. En dus deze DB9. De man heeft smaak, zeker weten.

Om het hart van de Britse bolide te veroveren moet je €54.500,- aftikken. Een kleine 55k voor een Aston Martin DB9, dat valt best mee toch? Ja, hij is wel 13 jaar oud. Maar hé, het gaat hier wel om een Aston Martin die er nog altijd prachtig uitziet. En de nieuwprijs was gewoon 2 ton hè. Kwam nog zo’n 60k BPM bovenop. Dus de auto die 13 jaar geleden nog 260.000 euro kostte haal je nu binnen voor 55.000. Toch niet eens zo’n gekke deal.

Op de teller staat nu 129.226 kilometer en onder de kap ligt een heerlijk roffelende 5,9 liter V12 met 457 pk. Genoeg om het ontspannen zondagmiddagritje naar je schoonouders een heel stuk aantrekkelijker te maken. Interesse? Moet je even naar Ommen rijden.

Foto’s: Autotrack

Autoblog.nl

Reageer op artikel:
Voor 55k koop je de ex-Aston Martin DB9 van Bram Moskowicz
Sluiten