In de Wekker Smash Store kun je al je frustraties de vrije loop laten

Redactie 10 jan 2018 Entertainment

Heb je ook zo’n intense schijthekel aan je wekker? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf volgende week maandag opent Matt Sleeps ’s werels eerst Wekker Smash Store in Amsterdam. 

Dat is inderdaad precies wat de naam het zegt: een winkel waarbij je een wekker helemaal kapot kan slopen. In totaal zijn er 1.000 wekkers in de winkel, waarvan jij er eentje uit mag kiezen om al je frustraties op kan botvieren.

Niet geheel toevallig is de opening op 15 januari, wat wereldwijd ook wel bekend staat als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. De wekker is zo’n beetje het meest gehate huishoudelijke apparaat dus de optelsom is snel gemaakt. Om de thuissituatie een beetje realistisch na te bootsen is een deel van de winkel omgebouwd tot slaapkamer.

Jij mag vervolgens met helm en veiligheidsbril op in bed gaan liggen en als de wekker gaat mag je genadeloos afrekenen met dat kutgeluid en dat apparaat helemaal tot moes beuken. Qua wapens heb je de keuze om de wekker te lijf te gaan met een honkbalknuppel of kun je ‘m in een aquarium laten verdrinken. Sowieso voor de honkbalknuppel gaan!

Thuischallenge
Mocht je geen zin hebben om naar de winkel te gaan dan hebben de matrassenbazen van Matt Sleeps ook een thuischallenge opgezet. Hierin kun je het heft in eigen hand nemen en je wekker op brute wijze de mond snoeren. Maak er een filmpje van en zet het op social met de hashtag #wekkerchallenge. Matt Sleeps looft in totaal 1.000 keer een voucher van €100 euro uit.

De winkel blijft niet voor eeuwig open, maar gaat pas dicht als alle 1.000 wekkers kapot zijn. De verwachting is dat de winkel maximaal twee weken openblijft. De restanten van de wekker zullen worden gerecycled in een bed. Mocht je alvast een plekje willen reserveren, dan kun je dat hier doen op mattsleeps.com.

Foto: screenshot Youtube

Reageer op artikel:
In de Wekker Smash Store kun je al je frustraties de vrije loop laten
Sluiten