Deze maand verschijnt Homeland seizoen 6 op Netflix

Redactie 10 jan 2018 Entertainment

Zo, we hebben er even op moeten wachten, maar daar is het verlossende nieuws dan eindelijk: Netflix gaat Homeland seizoen 6 online gooien. Vanaf dinsdag 16 januari wordt het hele seizoen er in een keer op geplempt. Dus gooi je agenda in het weekend van 20 en 21 januari maar alvast leeg, dit wordt een marathon.

Homeland zelf is alweer bij seizoen 7 aanbeland en daar verschijnt de eerste aflevering van op 11 februari. Niet op Netflix dus, maar op Amerikaanse televéé. Moet je geheugen even opgefrist worden? Snappen we.

Na een periode in Berlijn en daar een aanslag te hebben voorkomen, heeft Carrie de Duitse hoofdstad weer ingeruild voor New York, waar ze zich inzet voor een foundation die zich sterk maakt voor het welzijn van moslims in de VS. Dar Adal en Saul Berenson werken nog steeds voor de CIA, waar zij moeite hebben met het beleid van de net verkozen vrouwelijke president (oeps, makers rekende duidelijk op Hillary als nieuwe president).  Hieronder check je de trailers van Homeland seizoen 6.

Reageer op artikel:
Deze maand verschijnt Homeland seizoen 6 op Netflix
Sluiten