Volledig met natuur bedekt droomhuis in Mexico

Redactie 21 okt 2017 Entertainment

We dromen allemaal van een haus am see. Waarbij de moeilijkste keuze van de dag is of je aan het zwembad of bij de zee gaat chillen. We hopen allemaal dat jouw klote 9 to 5 baantje genoeg geld gaat opleveren zodat je dit niveau van optimaal relaxen ooit kan bereiken.

In Mexico vind je zo’n droom-lekker-weg-woning. Dit met groen bedekte pareltje ligt aan het strand en kijkt dus uit over een prachtige, voor het oog oneindige zee. De buitenkant van het huis is absoluut uniek. Het dak is volledig bedekt met planten en andere groene begroeiing. Dit schept een illusie alsof je midden in de natuur woont. De glazen muren kunnen volledig geopend worden zodat je in een mum van tijd buiten kan chillen op je favoriete bank of bed, voor de ultieme outdoorexperience.

Een heel luxe zwembad kan natuurlijk niet ontbreken bij een huis als dit. Gesierd door een prachtige lounge kan je hier optimaal relaxen en even afkoelen met een duik. Wat ook heel gaaf is aan dit huis is de vuurhaard omringd door banken, ’s avonds borrelen was nog nooit zo gezellig.

Wij zijn niet de enigen die deze manier van ontwerpen zo mooi vinden, de ontwerpers Ezequiel Farca en Cristina Grappin wonnen meerdere awards voor hun architectuur en design.

Toch morgen om 07:00 die wekker maar weer, wie weet kan dit dan ooit van jou zijn.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Volledig met natuur bedekt droomhuis in Mexico
Sluiten