Check nu de trailer voor het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead

redactie 2 apr 2019 Entertainment

We krijgen nog lang geen genoeg van al die zombies op ons beeldscherm. The Walking Dead is natuurlijk een ongekend succes, maar de spin-off, Fear the Walking Dead, mag er ook zijn. Het vijfde seizoen wordt dan ook met open armen ontvangen. Nu mogen we eerst genieten van de eerste trailer van het nieuwe seizoen. Laat maar komen die hap!

Fear the Walking Dead is dus een zogeheten prequel van The Walking Dead. In de serie maken we een sprong terug in de tijd om te checken wat er allemaal voorafging aan de grote serie. Blijkbaar waren er aardig wat mensen geïnteresseerd in het verhaal, want inmiddels mogen we ons al opmaken voor het vijfde seizoen wat over twee maanden verschijnt.

Fear the Walking Dead krijgt meer kleur

De makers van Fear hebben goed naar hun fans geluisterd en geven de beelden wat meer kleur. De kijkers klaagden dat ze het vierde seizoen toch iets te grauw en grijs vonden. We hoeven geen fluorescerend-groene zombies te verwachten, maar wel iets intensere kleuren dan het voorgaande seizoen. Goed nieuws dus. Verder kunnen we de terugkeer van twee belangrijke karakters verwachten in dit vervolg. Wie dat zijn…?

Reageer op artikel:
Check nu de trailer voor het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead
Sluiten