TikTokker weet zeker dat hij een UFO boven Bermuda heeft gespot op Google Maps

We hebben een heel eigenaardig verhaal voor je in petto vandaag. Een messcherpe TikTokker is er heilig van overtuigd dat er een UFO te zien is op Google Maps. Er zijn wel vaker gekke dingen gespot op Google Maps, maar een UFO hebben we nog niet eerder gehoord. Hij zou het ruimteschip hebben gezien boven het eiland Bermuda. Je weet wel, waar al die vliegtuigen verdwijnen…

Aliens

Wie weet zitten de aliens al die tijd al achter het geheim van de Bermuda driehoek, maar misschien is er ook een veel logischere verklaring voor de hele zaak en heeft het niets te maken met die kleine, groene mannetjes. Wie zal het zeggen? TikTokker Miguel Gonzalez gelooft heilig in het bestaan van buitenaardse wezens en hij weet zeker dat hij eindelijk het definitieve bewijs heeft gezien van hun bestaan. En dat op Google Maps.

UFO

Miguel plaatste het ‘bewijs’ op z’n TikTok-pagina. De video ging viraal en is inmiddels al meer dan drie miljoen keer bekeken. Miguel zoomt in op het eiland Bermuda en laat z’n camera landen op iets wat op een dierentuin lijkt. Na een korte virtuele wandeling door de dierentuin draait de camera naar de lucht. Ja, daar zweeft inderdaad iets. Is het een blaadje of een UFO? Oordeel zelf maar.

@alienrhere Google map Bermudas and seek the uap, let me know if you also found it #uap #ufo #bermuda ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Reacties

Niet iedereen is direct overtuigd van buitenaards leven door de video van Miguel. Sterker nog, in de comments zijn de meningen zwaar verdeeld. ‘Het is een vogel’, zegt iemand. ‘Ik heb zojuist gekeken en hij is inderdaad daar!’, zegt een ander. Sommige TikTokkers laten hun mening nog even in het midden en gaan zelf op onderzoek uit. ‘Ik ga nu een uur uit m’n leven spenderen om te kijken of dit echt is.’ Wij zijn ook nog niet helemaal verkocht door de video van Miguel, maar mysterieus is het wel. Wat denken jullie?

UFO
Foto: screenshot TikTok
UFO
Foto: screenshot TikTok
UFO
Foto: screenshot TikTok
Reageer op artikel:
TikTokker weet zeker dat hij een UFO boven Bermuda heeft gespot op Google Maps
Sluiten