Gast laat blote reet zien aan auto van Google Streetview

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Ooit wel eens de auto van Google Streetview tegen het lijf gelopen? Wat zou jij doen als je in de verte de auto aan ziet komen rijden? Precies. Je laat je broek naar beneden zakken en laat je blote reet zien. Een andere optie is niet nodig.

In juni 2017 kwam het busje voorbij op de Mennonietenweg in Wageningen. Deze dude wachtte geen seconde, draaide zich om en liet zijn broek zakken. Dat resulteerde dus in deze geniale Google Streetview foto. Als je iets voor de foto terug gaat in de straat, zie je dat de man de Google-wagen in de verte herkent. Een seconde later voert hij zijn heldenactie uit.

Standje testen

De vrouw naast hem houdt het netjes en voert geen gekke actie uit. Wel zwaait ze de camera-auto nog even na. De beelden zijn natuurlijk wel geblurd al is de kont van de Wagenaar goed te zien. Niet dat je veel kunt met deze info, maar Google blurt dus wel het gezicht van de mensen maar niet zijn bips. De man is niet de eerste die met zijn blote bats op Google Streetview komt te staan. Dit stelletje dacht dat er even niemand aanwezig was en nam het ervan. Pijnlijk als je zo op Streetview belandt.

Reageer op artikel:
Gast laat blote reet zien aan auto van Google Streetview
Sluiten