Zo gaat het zesde seizoen van House of Cards eruitzien

redactie 6 sep 2018 Entertainment

Binnenkort start het zesde seizoen van de House of Cards. Vijf seizoenen lang was Kevin Spacey de hoofdrolspeler in de politieke Netflix-serie. Hij speelde Frank Underwood, het hoofdpersonage in de Amerikaanse serie. Spacey werd ontslagen, maar het verhaal was alleen nog niet ten einde. Er moest nog een zesde seizoen komen. Maar hoe doe je dat zonder hoofdrolspeler? Daar zijn we nu achter.

Dode knakker

In een video die op Twitter naar voren kwam zien we Claire Underwood, gespeeld door Robin Wright. Ze vertelt dat zij niet begraven zal worden in haar eigen achtertuin. En als mensen naar haar graf komen om haar te eren, zullen ze in de rij moeten wachten. Gevolgd door een shot van een grafsteen. In de grafsteen gegrafeerd staat “Francis J. Underwood, 1959 – 2017. 46th President of the United States of America.” Nu is het wel duidelijk toch? De knakker is dood.

Netflix moest het script van de serie compleet omgooien toen Kevin ervan werd beschuldigd dat ‘ie z’n handjes niet thuis kon laten. Nadat meerdere mensen de acteur beschuldigen van seksueel misbruik kon Spacey ander werk gaan zoeken.

Spacey is dus weg en z’n House of Cards-personage is twee meter onder de grond. Hierdoor zijn wij natuurlijk extra benieuwd hoever Claire het gaat schoppen in dit nieuwe seizoen. Daarvoor moeten we nog effe geduld hebben, 2 november komt de eerste aflevering van de Netflix-serie uit.

Reageer op artikel:
Zo gaat het zesde seizoen van House of Cards eruitzien
Sluiten