Netflix gunt ons een derde seizoen van Designated Survivor

redactie 6 sep 2018 Entertainment

Het leek erop dat het na seizoen twee klaar was met Designated Survivor. Ineens kwamen er gisteren geruchten over een derde seizoen. En wij kunnen dat nu even voor jullie bevestigen! Netflix gaat het derde seizoen van deze politieke serie produceren.

Designated Survivor werd eerder gemaakt door ABC, totdat zij besloten de stekker eruit te trekken. Gelukkig is daar nu onze rode redder. Designated Survivor gaat straks door het leven als een Netflix Original. Aan de serie zelf zal gelukkig weinig gesleuteld worden. Kiefer Sutherland mag opnieuw in de huid kruipen van de Amerikaanse president Kirkman. Het is natuurlijk fictief, want op dit moment zit The Donald in het Witte Huis. Kirkman werd in het eerste seizoen dé president van De Verenigde Staten nadat de voormalige president en zijn parlementsleden om het leven kwamen bij een aanslag. Kirkman zelf was Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling. Hij overleefde de aanslag omdat hij toevallig op een andere plek was. Nou ja toevallig…. Hij was de aangewezen Designated Survivor. Een ultra-spannende serie dus, die er straks 10 afleveringen bij krijgt.

Nog effe geduld

Nu we het goede nieuws hebben gehad, is het helaas tijd voor het slechte nieuws. We moeten namelijk nog even geduld hebben voordat we de nieuwe 10 afleveringen kunnen bewonderen. Het derde seizoen van Designated Survivor komt pas volgend jaar uit. Om deze tijd te overbruggen hebben we gelukkig een paar fijne Netflix-tips op een rijtje gezet. Wat zouden jullie toch zonder ons moeten.

Reageer op artikel:
Netflix gunt ons een derde seizoen van Designated Survivor
Sluiten