Dit zijn de 10 mooiste actrices in de FHM500 2023

Het is weer bijna weekend en om jullie nog even door die laatste uurtjes heen te loodsen, hebben we weer een kakelverse top 10 voor jullie klaarstaan. We weten inmiddels wie de mooiste presentatrices zijn, maar voor vertier in het weekend kunnen we op die tv natuurlijk ook een lekker filmpje of serietje aanzetten.

We hebben voor jullie dan ook de 10 allermooiste actrices op een rijtje gezet, maar er zijn nog veel meer wonderschone actrices die elke dag de tv en het witte doek opfleuren met hun verschijning. Die wil je natuurlijk ook zien ? En dat kan gewoon. Bestel hier de nieuwe FHM500 en geniet van nog véél meer schitterende dames.

10. Bo Maerten (#81)

Bo heeft al een heel portfolio opgebouwd aan bekende Nederlandse films en series. Ook een lekker portfolio in de FHM500 trouwens, want Bo stond al op nummer 2, 4 en 7 in de lijst der lijsten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten)

9. Elise Schaap (#59)

Of ze nou een lieflijk drugsvriendinnetje speelt of in de huid kruipt van een getraumatiseerde vrouw die grip verliest op haar leven, Elise heeft zich met vlag en wimpel bewezen als een van de beste actrices van ons land.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

8. Victoria Koblenko (#50)

Some things never get old. Zo zullen wij ook niet snel genoeg krijgen van Victoria. Wij krijgen nog steeds geen genoeg van haar shoot uit 2021. Maar Vic, zullen we er anders gewoon nog eentje doen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria • actress turned volunteer 💛💙 (@vkoblenko)

7. Jennifer Hoffman (#36)

Het maakt ons niet uit wat voor serie het is, als Jennifer meedoet kijken we hem tot de laatste seconde uit. Nog liever zien we haar de wereldbol overvliegen voor 3 op Reis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman)

6. Anna Drijver (#34)

Het niveau van de Nederlandse Actrices is doorgaans niet echt om over naar huis te schrijven. Uitzondering op de regel: Anna Drijver. We hebben Undercover nu al wel vier keer gekeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver)

5. Chantal Janzen (#29)

Op mooie vrouwen zit geen houdbaarheidsdatum. Vraag maar aan Chantal. In 2004 schitterde ze al in een prachtige FHM-shoot. Bijna twee decennia later staat ze nog steeds in de top van de ranking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

4. Holly Mae Brood (#26)

Holly kan alles. Van het presenteren van Love Island tot de hoofdrol in de internationale Netflixhit The Takeover. Als Holly op een beeldscherm verschijnt, raakt iedereen betoverd. Hoe zou dat toch komen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

3. Yolanthe Cabau (#18)

Dé crush van het godganse vaderland. Jong, oud, rijk, arm, dik of dun, iedereen is het erover eens: Yo is fantastisch. Van het Nederlands voetbalelftal wordt gezegd dat het ons land verenigt, maar dat is nog altijd in schril contrast met Yolanthe. Niet voor niets won zij in 2020 de All Time Favorite Award. Wij zijn fan voor het leven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau)

2. Georgina Verbaan (#5)

Als er iemand een FHM All Time Favorite is, dan is het Georgina Verbaan wel. Ze stond in oktober 2000 op de cover van onze allereerste editie ooit en een jaartje later won ze de eerste FHM 100 Sexiest verkiezing, de voorloper van de FHM500. 22 jaar later maakt een van de beste actrices van ons land haar comeback in FHM. En hoe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan)

1. Abbey Hoes (#4)

Abbey heeft ondertussen een kleine afdruk op haar hoofd staan, een jaar lang droeg ze de FHM500 tiara als mooiste vrouw van het land. De bloedmooie actrice is het soort dame waarmee je wilt verdwijnen naar Noord-Argentinië om een nieuw leven te starten. Niet meer dan terecht dat zij de nummer 1 positie in de FHM500 op haar palmares heeft staan.

Graag de hele shoot en het interview met Georgina Verbaan checken? Geen probleem. Koop hier je FHM500 en je zult versteld staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 mooiste actrices in de FHM500 2023
Sluiten