Jake Gyllenhaal heeft hoofdrol te pakken in nieuwe Netflix-thriller The Guilty

Netflix blijft maar met dikke films strooien. Voor 30 miljoen dollar hebben ze de wereldwijde rechten weten te bemachtigen, maar dan heb je ook wat. Binnenkort komt de door Antoine Fuqua geregisseerde The Guilty uit. Wij hebben de teaser bekeken en ga dat zien, want het is een merkwaardige film waar niets is wat het lijkt.

Jake Gyllenhaal

Hij verschijnt weer op het witte doek, Jake Gyllenhaal. De Academy Award genomineerde acteur onder andere bekend van Spider-Man: Far From Home pakt een rol die hem op het lijf geschreven is. Onder zijn eigen productiebedrijf Nine Stories Productions produceert hij deze film die gebaseerd is op de al eerder op Netflix uitgebrachte Deense film Den Skyldige geregisseerd door Gustav Moller.

The Guilty

Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt in deze dramatische thriller. Een rechercheur wordt door meerdere problemen gedegradeerd tot telefonist bij een alarmcentrale. In de loop van zijn ochtenddienst wordt Joe Bayler (Jake Gyllenhaal) gebeld door een vrouw die in groot gevaar lijkt te zijn. Hij doet er alles aan om haar te helpen. Maar is zij wel degene die hulp nodig heeft? Er volgt een dag met bizarre onthullingen en afrekeningen.

Plof op die bank, bak popcorn erbij en bekijk ‘m vanaf 1 oktober op Netflix. Tot die tijd tippen wij deze Netflix-films voor jou.

Reageer op artikel:
Jake Gyllenhaal heeft hoofdrol te pakken in nieuwe Netflix-thriller The Guilty
Sluiten