Het jaar van de Sprinkhaan van Terry Hayes is de thriller van het jaar

Zijn vorige boek staat inmiddels al jaren op rij in de top van de Hebban top 1000, drukkerijen konden de Nederlandse vertalingen inmiddels dromen, en alleen als in ons kleine kikkerlandje (en België) zijn er ruim 500.000 boeken verkocht. Het mega succes van Terry Hayes is niet meer van de vakantiebedjes en nachtkastjes te denken en dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuwe bestseller. 

De meeste van jullie kennen (ook gezien de verkoopaantallen) Ik ben pelgrim vast wel, daarnaast zijn wij zo enthousiast over het boek, dat wij hem jullie natuurlijk jaren terug ook al een keertje aangeraden hebben! En dus zijn wij rete enthousiast over het feit dat Hayes ons opnieuw gaat mee slepen in zijn thriller. Dat ook jij opgeslokt gaat raken in dit boek is zo goed als zeker, Hayes was namelijk journalist en scenario schrijver en is mede dankzij dit CV een ster in het creëren van spanning.

Ik ben Pelgrim

De bestseller omschrijft perfect het verhaal over een misdadiger en een gepensioneerde secret service agent, beiden vanuit hun eigen perspectief. Hayes weet dit zelfs zo te brengen, dat je een ware band met de misdadiger opbouwt en ondertussen volledig achter de secret agent blijft staan. Wanneer alle drie de misdaden eindigen in het zelfde briljante plot, besef je pas dat er echt geen woord te veel in het boek staat.

Terry Hayes Het Jaar van de Sprinkhaan

Het jaar van de Sprinkhaan

Kane is werkzaam als spion voor de CIA, hij reist in dit verhaal af naar een punt waar Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, een plek waar regels niet gelden en geweld het enige middel is om te overleven. Waar Kane eigenlijk komt om een man met cruciale informatie te evacueren, ontmoet hij daar een vijand, de grote vijand van de wereld zou je wel kunnen zeggen. De identiteit van de vijand is onbekend, maar enkel te herkennen aan, je raadt het al, een tatoeage van een sprinkhaan. Net zo nieuwsgierig als wij? Hij is vanaf nu verkrijgbaar! 

Winnen!

Wil jij een van de meest veelbelovende boeken van dit jaar hebben? Bij Bruna kun je het boek online bestellen, maar we geven ook 5 exemplaren weg van dit boek. Wil je deze winnen? Reageer onder de Facebookpost of DM ons op Instagram waarom jij dit boek graag wil lezen en wie weet ploft ‘ie binnenkort wel bij jou op de deurmat. Succes!

Reageer op artikel:
Het jaar van de Sprinkhaan van Terry Hayes is de thriller van het jaar
Sluiten