Stoute jongens en meisjes: ‘’Hoe haar moeder toekeek terwijl ik haar dochter uit elkaar trok’’

redactie 10 okt 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we hoe Amy over Ricardo heen kotste net voordat ze het gingen doen en vandaag is te lezen hoe de Tinderdate van Freek een verrassende wending kreeg. 

Op het gebied van daten ben ik niet echt een koning. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met daten ook een beetje karig was. Ik had van mijn 16e tot mijn 21e een lange relatie gehad. Dat was mijn eerste echt relatie, terwijl je eigenlijk op die leeftijd beter kan gaan rommelen. Dat deed zij blijkbaar ook, wist ik veel. Na deze deceptie was mijn eigenwaarde echt tot een dramatisch dieptepunt gezakt. Ik ontweek spiegels. Dat wil zeggen van autospiegels tot ramen. Het ging best wel ver. Ik dreef mijn vrienden tot wanhoop met mijn onzekere gewauwel. In de kroegen dwongen mijn maten mij vaak om op een meisje af te stappen. En Jezus, wat waren ze mooi daar, te mooi. Ik kon het gewoon niet. Een watje was ik. Joop, mijn beste vriend vond dat ik Tinder eens moest proberen, ‘om er weer een beetje in te komen’. Zo kon ik weer met wat meiden gaan praten, maar dan online. Ik had op dat moment niet heel veel te verliezen, maar wachtte toch nog even. Na wederom een dramatische zaterdagavond zuipen in de club, besloot ik de gok maar te wagen. Dus ik een profielletje aanmaken met wat fotootjes van mezelf erbij en een zouteloze oneliner eronder. Klaar.

Shelley

Een vleeskeuring vond ik het. Wat moet ik ermee? Tot ik ene Shelley tegenkwam. Een brunette met zacht-blauwe ogen en de mooiste lach die ik ooit had gezien. Het was een match! Er ontstond een heel gek gevoel in mijn buik. Alsof er iets brandde. Ik besloot haar een berichtje te sturen. ‘’Hee Shelley, hoe is het met je?’’ Meteen kreeg ik al spijt. Te standaard. Te sullig. Toch bleek dit het startsein te zijn voor een hele rits berichtjes. Later -nadat ik haar nummer kreeg- gingen we verder op WhatsApp.

Op date

Voor ik wist stond ik op het station van een of ander gat ergens in Noord-Brabant. We gingen dus afspreken. Helaas woonden we best wel ver van elkaar af. Dus ik ben als een echte gentleman op de trein gestapt om na 1 uur en 3 kwartier weer uit te stappen. Wat een gat. We zouden hier wel ergens wat gaan drinken. Ze wachtte me op bij de OV-kaartpoortjes. Ik was nogal zenuwachtig, want ze had net zo goed iemand anders kunnen zijn. Ik kijk regelmatig naar het programma Catfish  op MTV.  Gelukkig was dat niet het geval. Ze was nog mooier dan op de foto’s. Haar haren wapperden een beetje voor haar ogen. ‘Hoi’ zei ze. Ik weet niet wat voor een geluid er uit mijn keel kwam, maar het moest een ‘hallo’ voorstellen, allebei moesten we hard lachen. Het ijs was gebroken. Ze gaf mij een knuffel. En ik voelde haar warmte naar mij toe stromen.

Erotiek

In een of ander gaar tentje, wat ze een restaurant durven te noemen dronken we een wijntje. We praatten over onze eigen levens, over erge Tinder-gesprekken en over reizen die we toch niet gaan maken. Ik was zo slim geweest om een bank uit te kiezen om samen op te gaan zitten. Zo kon ik tijdens het gesprek steeds dichter naar haar toe schuiven. Kennelijk deed ze hetzelfde, want na een luttele 20 minuten zaten we bij elkaar op schoot. Ze lachte verlegen, terwijl ze haar bruin haren uit haar ogen haalde. Ik kon de sproetjes op haar gezicht nu tellen. Voor ik wist waren we een heftig potje aan het zoenen. Ik was blij dat ik het niet verleerd was, gelukkig kon zij er ook wat van. Dit was pure erotiek, in zijn meest onschuldige vorm. Ik kreeg het zo ontzettend warm. Maar niet vies warm, dit was lekkerder dan lekker.

Seks in de gang

Tja, wat doe je daarna? Je kan moeilijk in het restaurant doorgaan. Ze fluisterde in mijn oor, dat ze vlakbij woonde. Ze greep mijn hand en trok mij de tent uit. En nee, we hebben niet betaald. Alsof er iemand in de graftent op zal letten. Ze woonde in een rijtjeshuis, met haar ouders. Gelukkig waren die niet thuis zei ze. Eenmaal bij haar binnengekomen rukten we in de gang de kleding van elkaars lijven tot we daar helemaal naakt stonden. Met kleding aan, was zij al mooi, maar dit was bijna buitenaards. Wat een lichaam. Een godin. Er lag tapijt in de gang, dat vonden we kennelijk een prima ondergrond. Voor ik het wist werden onze lichamen 1. Dit was echt de beste seks ever. Alles was zo perfect. Het voelde alsof alles die dag naar dat moment toevloeide. Ik deed mijn best om niet meteen alles eruit te gooien en dat ging best wel goed. Na een minuutje of vijf hield ik het echt niet meer. En ook zij was al begonnen met het schreeuwen van genot. En toen zag ik het. Boven vanaf de open overloop keken twee ogen naar het erotische tafereeltje. Ik schrok zo erg, dat ik direct tot een hoogtepunt kwam. Ze zag meteen dat er wat aan de hand was. Maar de ogen boven waren verdwenen. Ik vertelde haar dat ik iemand naar ons zag kijken vanaf de overloop boven. ‘’Kut, kut, godverdomme!’’. Riep ze.  We deden onze kleding aan, en zij rende naar boven. Na nog wat meer gevloek en gescheld kwam zij rood aangelopen met haar moeder naar beneden gelopen.

Theater

Ik wilde dat er een luik onder me was, waar ik lekker in kon vallen, zodat ik nooit meer het gezicht van die vrouw hoeft te zien. Wat doe je nou op zo’n moment? We gingen voor de we-doen-net-alsof-er-niks-aan-de-hand-is-aanpak. Ze gaf mij een hand en zei met een norse stem ‘’Helga.” Daar zaten we dan, in de woonkamer met alle drie een kop koffie. Tot Shelley begon te lullen over hoe we elkaar al heel lang kenden, en dat we elkaar hadden ontmoet op een feestje in een naburig dorp. Complete lulkoek natuurlijk, maar je moest iets. Na deze koffie besloot ik al heel snel dat ik  ’s avonds nog met wat vrienden had afgesproken en direct weg moest. Ik gaf Helga een slap handje en deed de deur snel achter me dicht. Shelly rende achter me aan en ze sloeg -nadat ik langzamer was gaan lopen- haar armen om me heen.  We bleven hangen in een vurige kus van zo’n 5 minuten. Ik wilde meer, zij wilde meer. Dit was niet zomaar een date…

Reageer op artikel:
Stoute jongens en meisjes: ‘’Hoe haar moeder toekeek terwijl ik haar dochter uit elkaar trok’’
Sluiten