Stoute Jongens en Meisjes: “Ik kotste over hem heen net voordat we het wilden doen”

redactie 2 okt 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. De rubriek was even verdwenen van onze website, maar op veler verzoek is het nu weer terug van weggeweest. Dit is het gênante verhaal van Amy en haar vakantieliefde voor een vurige avond: Ricardo.  

Ik kende vele cliché-verhalen over vriendinnen die richting de kust van Portugal gingen. Het ging niet over hoe blauw de zee was, maar vooral over het zuipen en de seks. Niet dat ik dat daar niet van hou of zo. Toch had ik na een jaar in de collegebanken te hebben gezeten (lees: vooral veel stappen en zuipen), de behoefte aan rust. Die rust moest ik gaan vinden samen met mijn vriendin Tessa in Albufeira . Ik sprak met haar van tevoren af, dat we vooral gaan bakken aan het strand en lekker rustig aandoen. Misschien wist ik in mijn achterhoofd al wel een beetje dat dit nooit zal gaan lukken. Sterker nog, Portugal werd een van de aller ziekste vakanties die ik tot dan toe had meegemaakt. In de letterlijke zin van het woord dan.

Rode bikini

Daar stonden we dan in ons 4 sterren appartement. Hoewel ze er daar wel 3 sterren van af mochten halen. Rob Geus had gezegd dat hij niet blij zou worden, maar gelukkig waren wij niet veeleisend. We waren allang happy dat we op de plek van bestemming waren.  Op de eerste dagen was eigenlijk alles flex. We lagen uren aan het strand, vooral Tessa werd al lekker bruin. Ik was best wel heel erg jaloers, want pffoe, wat zag zij er goed uit zeg in haar rode bikini. Dat zagen heel veel mannen ook op het strand. Ongelooflijk hoe sommige guys zolang durven te staren. Niet dat wij meiden dat niet doen…

De club in

Ik weet niet precies of de jongens op het strand de triggers waren, maar op de vierde dag van onze vakantie stonden wij in een of andere club.  Het was er zweterig warm. Zo warm dat veel mensen om ons heen allerlei kledingstukken uitdeden. Ik had al niet veel aan, dus ik besloot dat dat geen goed idee was. En daar was hij. Leunend aan de bar. Donkergroene ogen, van die ogen waarin je langzaam verzuipen kan. In eerste instantie dacht ik dat zijn blik voor Tessa was. Zij zag er immers een stuk zongebruinder uit dan dat ik was. Tessa kan trouwens echt niet tegen drank zeg. Dat werd die avond ook weer pijnlijk duidelijk. Sommige mensen noemen het exotisch dansen, ik noem het zwalken. Wat een gezicht. Ik moest bij haar blijven, want ja ik kon haar moeilijk alleen laten.  Voor ik het wist hing Tessa om mijn nek heen, godver wat een dorre dranklucht was dat zeg. En toen ineens stond hij naast me, hij stelde zich voor als Ricardo. Van dichtbij was alles nog net even mooier. ‘’Gaat het wel goed met haar? Misschien kan ze beter even naar buiten?’’, schreeuwde hij. De muziek stond er dan ook pauperhard. Hij kwam dus wel echt voor haar. Wat een blamage. Wij naar buiten. Eenmaal terug op de strip was Tessa heel duidelijk ‘’HUIS, ik wil naar HUIS.’’ Ricardo sprak geen Nederlands, maar begreep haar wel. Dus ik mij verontschuldigen, maar Richard was een echte gentleman. Hij ging wel even mee om Tessa naar ‘huis’ te brengen, het appartement dus. Dus wij met z’n  drieën die kant op, want ja alleen ik wist de weg.

”Met kledingstukken die van jou of mij kunnen zijn”

Uiteindelijk hebben we haar op bed in haar kamertje gelegd. Vanaf toen ging het heel snel. Ik vroeg Ricardo of hij nog dorst had, en ja dat had hij wel. Dus ik pakte twee biertjes. En hij had wiet bij zich, ik had dat in Nederland weleens gehad, maar dat spul van hem was toch anders. Het zag er donkerder uit en was een stuk sterker. Ricardo vertelde mij ondertussen in gebrekkig Engels dat hij uit Sevilla kwam. Hij werkt deze zomer bij een animatieteam op een camping in Albu. Samen met een paar collega’s was hij een avondje uit. Waar zijn collega’s nu waren deerde hem kennelijk niet, mij boeide het ook niet trouwens. Voor ik het wist waren we een hevig potje aan het tongworstelen. Qua techniek ben ik best wel vergevorderd, maar hij wist pas echt hoe het moest. Mijn god. Met mijn vrije hand probeerde ik zijn kleren van zijn lijf te rukken. Het was een grote vlaag van geilheid waarin wij verzuild raakten. En voor ik wist lagen de kledingstukken op de grond zoals ze in het liedje van Guus Meeuwis.

Protesterende maag

Daar ging ik, tussen het tongen door voelde ik al een gek gevoel in mijn maag. Maar ik hechte er geen waarde aan, tot ik er niet meer omheen kon. Ik leegte mijn maag over Ricardo heen. Het zat in zijn haar, en ook op andere plekken op zijn lichaam die waarschijnlijk nog nooit een druppel kots hadden gevoeld. Ik dacht dacht dat hij helemaal gek zou worden, maar hij was zo lief, misschien wel te lief. Mijn zijn sexy accent zei hij dat het goed komt en dat ik me geen zorgen hoef te maken. Het boeide hem gewoon echt niet. Hij greep me stevig vast en voor ik het wist nam hij me mee naar de douche. Het ging verder waar we gebleven waren.  We waren in het moment en de rest van de wereld leek daar gewoon effe niet te bestaan. Ricardo hield ook maar niet op met zoenen, terwijl ik nog echt de smaak van kots in mijn mond had en zo. We gingen zo nog een half uur door… Of waren het twee uren? Ik heb werkelijk geen idee.

Voor ik het wist werd ik wakker in mijn bed met een zwaar gevoel in mijn maag. Was het een droom? Het hele appartement stonk naar zurigheid. Op mijn nachtkastje lag een geel memo-papiertje met een 06-nummer erbij en drie XXX’jes. Uit schaamte besloot ik het hierbij te laten.

 

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Ik kotste over hem heen net voordat we het wilden doen”
Sluiten