Spyfoto’s van nieuwe Porsche 911 Carrera Cabriolet gelekt

Redactie 27 feb 2018 Machines

Het wordt langzaam maar zeker weer tijd voor een gloednieuwe generatie Porsche Carrera 911’jes. Inmiddels zijn er twee voetbalteams te vullen met verschillende modellen van de 991 waardoor we binnen nu en een paar maanden de eerste Porsche Carrera 911 992 kunnen verwachten.

Het is natuurlijk de meest iconische sportauto aller tijden, dus als daar een nieuw model van verschijnt dan zijn alle oren en ogen gespitst. Medio oktober wordt de coupe gepresenteerd waarna de cabriolet in december zal volgen.

Maar dankzij een oplettende bijrijder op de autobahn krijgen we al een sneak peak voorgeschoteld. Hij zag namelijk een gecamoufleerde nieuwe 911 Cabriolet rijden, waarna hij z’n telefoontje pakte, ‘m op de gevoelige plaat zette en de foto’s het web opslingerde.

Porsche 911 Carrera Cabriolet
Porsche 911 Carrera Cabriolet. Foto via Instagram

Achterlicht
Wat valt allereerst op? Het doorlopende achterlicht. Bij de Targa modellen zien we dat achterop ook al op gruwelijke wijze zo doorlopen, maar dit is weer een next level. Het lijkt vooral op de achterkant van de Porsche Mission E Concept, de toekomstige elektrische sportwagen van de Stuttgarters. Dat belooft kneiterdik te worden.

Anything else? We zien de contouren van de uitklapbare spoiler lopen en een driehoek onder het nummerbord. Maar daar zal allemaal vast nog aan gewerkt worden. Wij kunnen niet wachten tot oktober, wanneer de nieuwe 992 zal worden gepresenteerd. Tot die tijd doen we het met de herinneringen aan ons weekendje in de Porsche 911 Carrera GTS.

Porsche 911 Carrera Cabriolet
Foto via Instagram

hartvoorauto's.nl

Reageer op artikel:
Spyfoto’s van nieuwe Porsche 911 Carrera Cabriolet gelekt
Sluiten