Nieuwe Avengers: Infinity War film duurt maar liefst 150 minuten

Redactie 27 feb 2018 Entertainment

Al het superheldengeweld van Marvel van de afgelopen jaren bouwt allemaal naar één film toe: megaklapper Avengers: Infinity War. Nog nooit waren zoveel verschillende superhelden in één film te zien. Alle Marvel helden worden in een grote melting pot gegooid om er een brouwsel van ultieme overpowering uit te koken. Dat mag ook wel, want de bad-guy in deze film zal machtiger en grootser zijn dan alles wat we voorheen gezien hebben. De opbouw naar hem woedt al een poosje maar het moment is daar: Thanos komt eraan. Om dit verhaal te kunnen vertellen heeft Marvel naar verluidt maar liefst 150 minuten aka twee en een half uur nodig.

In de film bundelen verschillende superhelden hun krachten om de intergalactische super tiran Thanos tegen te kunnen houden. We zullen natuurlijk de Avengers zien, maar ook Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Black Panther, Doctor Strange en nog veel meer. Als we al deze superhelden opsommen is het logisch dat de film zo lang is. Elke superheld heeft zijn moment of shine nodig, een behoorlijke klus.

Aan de trailer te zien is Thanos badass genoeg om de hele meute meer dan een goede partij te geven. Zo pakt hij alle infinity stones op, terwijl we in Guardians of the Galaxy nog zagen hoe loeizwaar die stenen zijn. In de trailer zien we dan ook dat het er niet goed uit ziet voor onze helden die dapper het kwade proberen te bestrijden.

Gelekt

De lengte van 150 minuten is door een Filippijnse bioscoopketen gelekt. Zij hadden per ongelijk de speelduur op hun website geplaatst, terwijl een screenshot daarvan nu over het internet dwaalt. Over ongeveer twee maanden zal Infinity War verschijnen in de bioscopen. Die 150 minuten zijn geheel realistisch zeker als je beseft dat zijn voorganger, Captain America: Civil War, 147 minuten duurde. Vanaf 25 april is dit zoveelste en nog extremere superhelden spektakel te zien in de Nederlandse bioscopen!

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Nieuwe Avengers: Infinity War film duurt maar liefst 150 minuten
Sluiten