De hair bra is een van de mooiste natuurlijke fenomenen die van toepassing is op het vrouwelijk lichaam. Het format is simpel: laat de vrouwelijke manen zo lang groeien dat ze de tepels van de borsten kunnen bedekken en je hebt de hair bra. Wij zijn fan.

Het valt in dezelfde categorie als vrouwen die hun haren bijna tot hun billen laten groeien. Dat heeft gewoon iets onmetelijks sexy. Dat brengt dat vurige verlangen in de man naar boven. Het zijn die kleine dingen waarmee je ons hoofd op hol kan doen slaan.

Maar dat niet alleen, het dient ook nog een ander doel. De hair bra is namelijk bij uitstek een perfecte tool om de no nipple policy van Facebook en Instagram te omzeilen. Je weet dat de social media giganten het niet cool vinden als een tepel in de feed verschijnt, met strenge represailles als wekenlange blokkades tot gevolg.

Op deze manier kunnen vrouwen toch een deel van hun borsten laten zien, zonder dat ze worden gestraft. Ze hoeven bovendien ook niet in de weer te gaan om flauwe emoticons op de tepels te photoshoppen, dit is puur natuur.

Topmodellen fan van hair bra

Hieronder een aantal dames die de hair bra op fraaie wijze etaleren. Onder hen beroemde vrouwen als het pas getrouwde supermodel Emily Ratajkowski, de Amerikaanse blonde bombshell Lindsey Pelas en UFC-Octagon beauty Arianny Celeste. Inderdaad, dat zijn niet de eerste de besten. Ook andere topmodellen als Victoria’s Secret Angel Stella Maxwell of de rondborstige Abigail Ratchford laten zien dat ze de hair bra uitstekend onder de knie hebben.

Laat dit een fenomeen worden waar vele vrouwen enthousiast van worden een een voorbeeld aan zullen nemen. In de slaapkamer, op het strand of op fotoshoots, de hair bra is gearriveerd om nooit meer te verdwijnen.

Emily Ratajkowski

Hair bra Emily Ratajkowski
Foto: monakuhnstudio

Amberleigh West

Hair bra Amberleigh West
Foto: perllllz

Lindsey Pelas

Hair bra Lindsey Pelas
Foto: Alain Mitchell

Abigail Ratchford

Hair bra Abigail Ratchford
Foto: Abigail Ratchford kalender

Natalie Gauvreau

Hair bra Natalie Gauvreau
Foto: Instagram

Viki Odintcova

Hair bra Viki Odintcova
Foto: Mavrin

Stella Maxwell