In Singapore staat letterlijk een automaat vol met exclusieve supercars

Redactie 9 dec 2017 Machines

We kennen allemaal wel de klassieke ‘vending machine’ in de voetbalkantine of van de middelbare school. Waar je eigenlijk veel te vaak al je kleingeld doorheen hebt gegooid, voor slechts een handje vol snoep of chocoladereep die binnen 3 seconden verslonden is. In Singapore hebben ze het beter aangepakt en trekken ze wel hele bijzondere dingen uit de automaat.

De hypermoderne garage is een gigantisch bouwwerk dat bestaat uit maar liefst vijftien verdiepingen. Verdeeld over 4 sectoren is het gebouw gevuld met 60 supercars. In deze snoepautomaat kun je niet zomaar even wat euro in droppen en een luxe wagen uit de automaat trekken. De auto’s van Bentley’s tot Porsches en Ferrari’s zijn dus niet zomaar direct te koop. Het gebouw wordt door Autobahn Motors gebruikt om tweedehands supercars een podium te geven.

Als je de highclass occasions van dichtbij wilt bekijken kun je op afspraak een kijkje nemen. Vanaf de begaande grond kun je als een kind in de snoepwinkel wijzen naar de auto die jij wilt zien. In slecht enkel minute wordt de luxe vierwieler naar beneden gehaald zodat je hem van dichtbij kunt bewonderen. In de 1 à 2 minuten wachttijd wordt er een lekker makende promoclip van de auto afgespeeld. Dan heb je die 60 seconden van je leven toch nog nuttig besteed.

GEWOONVOORHEM

Reageer op artikel:
In Singapore staat letterlijk een automaat vol met exclusieve supercars
Sluiten