Voel je helemaal kind met LEGO’s 2-in-1 Mack Truck-set

Redactie 8 dec 2017 Entertainment

Hoewel LEGO bedoeld is al speelgoed voor de gemiddelde technische peuters en kleuters, blijven de bouwsteentjes ook op ons een enorme aantrekkingskracht hebben. Al jaren worden met de plastic speelgoedblokjes de meest waanzinnige bouwwerken gemaakt, waar menig kind het bestaan niet eens vanaf weet. De brute Millennium Falcon, een levensechte Ferrari SF70H zijn enkele van de oneindige mogelijkheden die het beroemde klikspeelgoed biedt.

Waar de techniek tegenwoordig voor niks staat, worden de creaties van LEGO ook steeds echter. Met de 2-in-1 Mac Truck-set die aangekondigd is voor 2018 wil LEGO ons voor eeuwig kind laten voelen. Met het technische bouwpakket kun je een tot in de puntjes gedetailleerd model van een Mack vrachtwagen en aanhangwagen bouwen. Compleet met rubberen wielen, een werkende laadkraan, opslagcontainer en een ware motor onder de kap.

Maar dat is niet alles. Met de 2-in-1 kit is het ook mogelijk om met dezelfde stukken een tweede Mack model te bouwen. De laadwagen kan omgetoverd worden tot een echte Mack Dump Truck vuilniswagen met ruimte voor een container en een werkende voorvork. Wordt je met deze waanzinnige technisch LEGO-bouwdoos aangetrokken tot je kinderjaren? Dan mag dit stukje kliktechniek niet ontbreken bij jou in de huiskamer volgend jaar. Voor ongeveer 125 euro is de 2-in-1 Mack Truck-set te koop als het officieel in de speelgoedwinkels ligt.

Foto’s: LEGO

GEWOONVOORHEM

Reageer op artikel:
Voel je helemaal kind met LEGO’s 2-in-1 Mack Truck-set
Sluiten