Megaduur speelgoed: De Royal Jet Capsule

redactie 14 Feb 2019 Machines

Regelmatig verschijnen de grootste, dikste jachten op je favoriete website. Daar kunnen we op z’n tijd flink bij wegdromen. Maar boten hoeven niet altijd het formaat van het complete paleis Soestdijk te hebben om bo(o)tergeil te zijn, zo bewijst deze Jet Capsule.

De Jet Capsule combineert snelheid en wendbaarheid zoals alleen Kylian Mbappé dat kan. Deze zeven meter lange boot is een heus lichtgewicht. De ‘body’ van het vaartuig bestaat dan ook voor 70% uit carbon fiber. Stel je voor dat je een dikke V12 op de driewieler van je buurmeisje zet, dan krijg je ongeveer dezelfde krachtsverhouding. Aangedreven door 370 paardenkrachten haalt deze boot een snelheid van 65 kilometer per uur. Dat is aardig rap voor op het water.

Jet Capsule kopen

Je hebt meerdere custom-made versies van het bootje. Elke versie brengt uiteraard een eigen prijskaartje met zich mee. Zo kan je er bijvoorbeeld een keukentje of een lounge-gedeelte in laten zetten en nog veel meer opties. Het prijskaartje is wel even schrikken hoor. Klik die stoelriemen maar vast en doe die zwemvesten maar aan, want de ‘Royal Version 001’  kost je zo’n 285.000 dollar. Denk je dat je met het instapmodel wel een betaalbare versie in huis kan halen dan kom je bedrogen uit. Ook hiervoor mag je 250.000 dollar aftikken. Ehh… Wij weten wel wat leukers voor dat geld.

Reageer op artikel:
Megaduur speelgoed: De Royal Jet Capsule
Sluiten