Dit is waarom je nooit voor een politiehond moet proberen te vluchten

redactie 19 sep 2018 Entertainment

Als je uren GTA hebt lopen spelen, betekent dat nog niet dat je ook in het eggie mensen uit hun auto kunt gaan trekken. Als je dan toch in real life een poging waagt krijg je, net als in GTA, de politie op je dak. Af en toe hebben zij een politiehond bij zich, en om dan nog een vluchtpoging te wagen is helemaal een verloren zaak.

Wolfachtig beest

Deze Amerikaanse dude heeft na een lange achtervolging besloten de benenwagen te nemen. Als je dan toch al op de vlucht bent kun je net zo goed proberen te voet weg te komen. Het punt waar je je vluchtpoging toch echt in twijfel moet gaan trekken is wanneer je Fifi achter je hoort rennen. Zo’n wolfachtig beest ren je er namelijk echt niet uit.

Flinke hoektanden

Het beste kun je dus gewoon stilstaan en hopen dat de boevenvanger goed afgericht is en het bij blaffen houdt. In tegenstelling tot GTA voel je de pijn van een paar flinke hoektanden in je bovenarm nog wel een tijdje na je akkefietje met de politie. Besluit je ondanks dit alles toch door te huppelen, tsja, dan krijg je dit.

Reageer op artikel:
Dit is waarom je nooit voor een politiehond moet proberen te vluchten
Sluiten