Paul Walker wellicht weer te zien in volgende Fast and Furious films

Redactie 20 aug 2018 Entertainment

Laatst kwam de documentaire I am Paul Walker uit en nu komt het nieuws dat de acteur, die in 2013 op 40-jarige leeftijd overleed, waarschijnlijk terug is te zien in aankomende films uit de populaire Fast and Furious reeks. We zullen je eens haarfijn uitleggen hoe ze dat fixen.

Broers Caleb en Cody Walker hebben laten weten hun broer graag terug te zien op het witte doek. Tijdens Furious 7 moest Cody ook al op de set komen om de resterende scènes van Paul op te nemen, dus dat zou nu weer het geval zijn. Hoe ze destijds het gezicht van Paul op dat van zijn jongere broertje hebben gekregen, zie je in de video hieronder.

Het kan toch haast niet anders dan dat Vin Diesel ook heel enthousiast wordt van deze ontwikkeling, aangezien het ooit allemaal begon met de bromance tussen Dominique Toretto en Bryan O’Connor. “Het beste aan de Fast and Furious serie zijn niet de explosies, maar het ware hart van de film. De broederschap tussen Dom en Brian is wat deze reeks zo populair heeft gemaakt”, zei Vin Diesel al eens tegen New York Times. Zou hij er toch zeker ook een stokje voor gaan steken niet?

Foto: Flickr.

Reageer op artikel:
Paul Walker wellicht weer te zien in volgende Fast and Furious films
Sluiten