De ‘dad bod’ is nu al onze favoriete buiktasje aller tijden

Redactie 19 Sep 2017 Entertainment

Het grootste gedeelte van de mannen had net een abonnement afgesloten bij de plaatselijke gym, toen dit jaar vaker berichten te vinden waren over een wel erg vreemde trend. Vrouwen zouden mannen met een dad bod, een klein bierbuikje, zeer aantrekkelijk vinden.

En dat terwijl sportscholen als paddestoelen uit de grond schieten en Instagram vol staat met de meest strakke lijven. Maar hé, wij zijn de laatste die daarover klagen *trekt nog een blikje bier open en een zak chips open*. Volgens dat onderzoek vallen vrouwen steeds meer voor het buikje dat meestal ontstaat bij mannen vanaf de 30, waarbij de stofwisseling wat langzamer is geworden en de tijd of zin om te sporten er ook niet zo veel meer is.

Hebben alle fitboys zich voor niks staan afbeulen in de gym. Niet getreurd, ook voor deze mannen is er nu een oplossing. Zonder al je harde werk in de prullenbak te gooien kun je nu alsnog je charmante buikje hebben. Er is namelijk een heuse ‘dad bag’ op de markt gebracht. Dit is een speciaal heuptasje dat het doet lijken of je een echte ‘dad bod’ hebt. Geniaal! De makers van het tasje zijn nog op zoek naar financiers voor de productie. Hier kun je alvast een pre-order plaatsen en ze helpen hun droom werkelijkheid te laten worden.

Begin je een echte dad bod te krijgen waar je niks van moet hebben, dan zijn hier 7 oefeningen voor strakke abbs.

FHM dad bag
FHM dad bag  FHM dad bag FHM dad bag FHM dad bag FHM dad bagFHM dad bag

Foto’s:Dad bag

 

Colourfulrebel

Reageer op artikel:
De ‘dad bod’ is nu al onze favoriete buiktasje aller tijden
Sluiten