Deze nieuwe shit verschijnt in maart op Netflix

redactie 22 Feb 2019 Entertainment

Alsof we al niet genoeg bij moeten benen van de nieuwste Netflix gems, belooft ook maart weer een toffe entertainmentmaand te worden. Met een selectie van enkele oudere films, nieuwe seizoenen van huidige series en wat nieuwkomers, hebben we weer wat te kijken. Hier zijn in ieder geval een paar series en films die je volgende maand niet wilt missen.

The Pursuit of Happyness

Na het waargebeurde verhaal van Chris Gardner, gespeeld door Will Smith, is deze biopic een must see. Met het meeslepende verhaal van een vader dat kosten wat het kost brood op de plank probeert te leggen, zit niet alles even mee. Dit was tevens het debuut van Jaden Smith, die ook in de film zijn zoontje is.
Verschijningsdatum: 1 maart

Jurassic Park Trilogie

De klassieke Spielberg films met in de hoofdrol, precies. Dinosauriërs. De films spelen zich af in een ‘’Park’’ waarbij dino’s gevestigd zijn en onderhouden worden door, je moet het zelf even kijken. Vooral als je de serie nog niet kent, foei, ga ze checken. Al komen ze uit de jaren 90, zijn ze zeer vermakelijk.
Verschijningsdatum: 1 maart

Arrested Development – Seizoen 5

Familie Burth is Back. Dit keer gaan ze zich verdiepen in een moord mysterie. Wat dit allemaal betekent zie je in maart.

Verschijningsdatum: 15 maart

Triple Frontier

In deze film gaan een stel ex-militaire achter een drugsbaron aan om hem te beroven. Met onder andere Ben Affleck en Pedro Pascal in de hoofdrol, klinkt het plot in ieder geval spannend.

Verschijningsdatum: 13 maart

Love Death & Robots

Het is nog niet helemaal duidelijk wat we van deze short-animations serie moeten verwachten, de trailer is in ieder geval vet, hard en spreekt ons bijzonder aan. Vergeet ons stukje niet te checken hierover.

Verschijningsdatum: 15 maart

Blair Witch

De originele Blair Witch uit 1999 zal je natuurlijk bekend in de oren klinken. Deze nieuwe film is gebaseerd hier op. Niet voor de zwakke maag dus.

Verschijningsdatum: 15 maart

Inglorious Basterds

Weer een heerlijke Tarentino juweeltje op je stream. Gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog door de ogen van Quintin. Dus niet heel realistisch, wel ontzettend vermakelijk.

Verschijningsdatum: 26 maart

 

Reageer op artikel:
Deze nieuwe shit verschijnt in maart op Netflix
Sluiten