David Finchers’ actiespektakel Love Death & Robots komt naar Netflix

redactie 15 Feb 2019 Entertainment

Netflix haalt nu echt alles uit de kast om hun kijkers tevreden te houden.  Zo kwamen onze gappies bij N to the Flixa met het nieuws dat het zeer succesvolle Russian Doll dat waarschijnlijk nog drie seizoenen krijgt. Nu heeft Netflix een lekkere verrassing voor de artistieke fans onder ons. Namelijk David Fincher’s  Love Death & Robots. De dikke trailer die je trommelvliezen naar de filistijnen zal helpen, terwijl de flitsende beelden epileptische gevoelens losmaken, zitten wij met genot te kijken naar alle verschillende creaties die in een minuutje in je kop geperst worden.

Deze adult animation Netflix Original Series, en nee het is geen hentai of porno, bestaat uit verschillende vormen van animatie en illustratieve kunst vormen. Dus denk aan volledige 3D-uitingen dat moeilijk van de realiteit te onderscheiden valt, cartoons, anime en artistieke vormgeving. De creatie van dit project staat onder leiding van Tim Miller, bekend als regisseur van Deadpool en David Fincher de film Fight Club (1999) regisseerde en executive producer was van House of Cards (2013). Een stel regisseurs dat schijnbaar weten wat ze doen. Na het zien van de trailer hieronder, raak je gegarandeerd geïnteresseerd, of krijg je een spontane LSD-trip, dat kan natuurlijk ook.

The Animatrix

Deze nieuwe ervaring van Mr. Miller en Finchy doen ons denken aan The Animatrix uit 2003 waarbij de succesvolle filmreeks van The Matrix werd gevierd door de beste creatieve animators uit de Bizz, vier shortfilms liet maken met hun interpretatie van hoe de Sci-Fi Action er uit zou komen te zien in hun wereld. Voor een refreshing trip down memory lane, hier de trailer van toen. Btw, dit was 2003 Awesome dus niet te kritisch.

Release

Even terug naar de topic van vandaag, Love Death & Robots dat op Netflix omschreven wordt als Fantasy, Cyberpunk, Sci-Fi, Horror, Action, Adventure, Thriller, Mindbending en Exciting genoemd wordt, tering da’s een lange omschrijving, zal op 15 maart te zien zijn.

Reageer op artikel:
David Finchers’ actiespektakel Love Death & Robots komt naar Netflix
Sluiten