Straks nooit meer je maximumsnelheid testen op de Autobahn

redactie 8 Oct 2019 Entertainment

Na Nederland laait nu ook bij de oosterburen gezeik over de snelheidslimiet. Links Duitsland, Die Grünen, wil dat er een snelheidslimiet komt van 130. Dat is goed voor het milieu zeggen ze. In Nederland is dezelfde discussie ook al enige tijd aan de gang.

Boze minister

In Duitsland was de minister van transport niet echt blij met het voorstel. Wij waren ook niet blij met het voorstel, want het is toch best uniek om geen snelheidslimiet te hebben op de snelweg. Kijk waar moeten wij anders blazen over de snelweg, niet in Nederland in ieder geval. Maar gelukkig sprak de minister van transport met lovende woorden zo zegt hij ““Dit voorstel veroorzaakt woede, ergernis en stress en brengt onze welvaart in gevaar.”. Nou ministertje dat hebt u goed gezegd.

De kans is nihil

Volgens AutoRai maakt het voorstel weinig kans. Bijna iedereen is namelijk tegen het voorstel. Volgens Die Grünen moet dit echter wel gebeuren, want ook Deutschland moet zijn Co2 niveau behalen en het daalt de verkeer doden. Nou, Die Grünen denk het niet joh. De beslissing wordt genomen op 18 oktober. Save the date, to be continued.

Reageer op artikel:
Straks nooit meer je maximumsnelheid testen op de Autobahn
Sluiten