Miljuschka laat zich van haar meest sexy kant zien voor Grazia

Redactie 18 Jul 2019 Girls

Als we daar onze favoriete tv-kok niet hebben! Miljuschka Witzenhausen, je leerde haar kennen als VJ bij TMF, maar die tijd heeft ze allang achter zich gelaten. Inmiddels is ze al een tijdje lekker aan het kokkerellen en is ze een van de gezichten van 24 Kitchen. Nu heeft ze ook nog een covertje Grazia gescoord, waar ze zich van haar meest sexy kant laat zien.

Miljuschka is al jaren geliefd bij FHM en is elk jaar terug te vinden in de FHM500. Dit jaar was de presentatrice terug te vinden op plekje 434. Met shoots als deze, is dat eigenlijk te laag natuurlijk. Eerder werd Mil in 2017 uitverkozen tot lekkerste MILF van Nederland door SlamFM en ging ze in een kittig pakje helemaal los in het programma Dance Dance Dance.

Trots op lovehandles

Op haar Instagram zet ze erbij dat ze ‘het eerste plussize model op de cover van de Nederlandse Grazia is’. Plus size. Het blijft een beetje een vaag begrip. Ashley Graham, die is plussize. Miljuschka heeft gewoon goeie rondingen als je het ons vraagt. Dat lees je ook wel terug in de reacties, waarbij sommige mensen zich afvragen waarom dit als plussize wordt gezien. Maar hé, het zijn Miljuschka haar woorden en ze is er, terecht, trots op. “Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot, wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft ze in de caption bij haar foto.

De foto ziet er in elk geval heel fraai uit. Dit maakt wel nieuwsgierig naar de rest. Nu maar hopen dat je vriendin ‘m even meeneemt op vakantie. Als je nou slim bent dan zeg je tegen je wifey dat jij de tijdschriften wel haalt. Neem je een Gris je de Grazia ook gelijk mee uit de schappen. Oh enne: vergeet de FHM500 niet mee te nemen, vriend.

View this post on Instagram

Cote de boeuf? Vanaf morgen sier ik met trots als eerste plussize model de cover van @grazia_nl de body-issue zomer editie?? Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert. Foto @martinsweers Styling @xavieraaubri Visagie @makeupbymettina #bodypositivity #lekkersmikkelen #grazia

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Reageer op artikel:
Miljuschka laat zich van haar meest sexy kant zien voor Grazia
Sluiten