Miljuschka Witzenhausen laat billen trillen in Dance Dance Dance

Redactie 29 aug 2018 Girls

Een tijdje geleden organiseerden we de verkiezing tot Mooiste Billen van Nederland. Zoals je waarschijnlijk nog wel weet ging Suzanne Schulting er met de eervolle prijs vandoor. Daar werd logischerwijs ook de nodige aandacht aan besteed in RTL Boulevard. Maar na haar weergaloze optreden in het programma Dance Dance Dance blijkt dat Boulevard-deskundige Miljuschka Witzenhausen misschien zelf ook wel een nominatie had verdiend.

Miljuschka, die destijds aan de desk zat bij RTL Boulevard, vond de Mooiste Billen van Nederland-verkiezing maar iets ‘uit het Fred Flintstone-tijdperk’. Ze was er zeg maar niet onwijs gecharmeerd van. Helemaal prima, want ieder zo zijn of haar eigen mening. Viva de vrijheid van meningsuiting! Maar wat we toen nog niet in de gaten hadden, was dat Miljuschka’s billen ook best wel voorgedragen hadden mogen worden.

Kittig pakje

Afgelopen weekend schitterde de keukenprinses als nooit tevoren op de dansvloer van Humberto’s programma Dance Dance Dance. In een kittig pakje dat weinig tot de verbeelding overlaat, showde ze haar formidabele dansmoves op het nummer Anaconda van Nicki Minaj. En wie Nicki een beetje kent, die weet dat er bij haar tracks en bijbehorende clips stevig met de billen geschud gaat worden.

Shakende heupen

Een kunstje dat je aan Miljuschka Witzenhausen wel kunt overlaten, zo bleek afgelopen weekend. Dit gaat er verdomd heet aan toe. Die owned die choreo alsof ze een zalm met kruidenkorst en wasabimayonaise-recept aan het kokerellen is. Lekker bezig Mil! Afgelopen editie bleef ze steken op plek 355 in de lijst der lijsten, maar met dit soort opvallende praktijken kan het natuurlijk niet anders, of dit gaat volgend jaar als een raket door de FHM500. Dat duurt nog eventjes, in de tussentijd kun jij genieten van de grootse danskwaliteiten en de trillende billen van Miljuschka. Als dit geen zegetocht wordt, dan weten wij het ook niet meer. Meer van dit!

 

VKmag.com

Reageer op artikel:
Miljuschka Witzenhausen laat billen trillen in Dance Dance Dance
Sluiten