Mike Tyson gespot met gigantische joint op Marijuana Festival

redactie 12 Feb 2019 Entertainment

Na een ellenlange carrière in de vechtsport, kneiterhard trainen, vele knock-outs en een tribal op z’n wang, is het ook wel eens tijd om even te relaxen. Een beetje tijd voor jezelf.  Zo moet de oud-kampioen zwaargewicht Mike Tyson ook hebben gedacht. En gelijk heeft ‘ie hoor. Daarom besloot hij een festivalletje te bezoeken. Niet zomaar eentje, het gaat hier om het Marijuana Festival. Go big or go home, wat anders past bij een kampioen zwaargewicht dan een joint van zwaar gewicht. 

Vorig jaar maakte hij al gretig gebruik van de legalisering van marihuana in en plantte zo’n veertig hectare vol met de kruiden en specerijen. Dat zijn flink wat jonko’s. Er zijn beelden verschenen van de enige echte Iron Mike waarop hij zo’n grote jaap rookt, dat hij ‘m met beide handen moet vasthouden. Mike neemt het ervan hoor.

Mike Tyson

Die Michael Gerard Tyson is ons er eentje hoor. De boxer is drievoudig wereldkampioen in het zwaargewicht. Zijn eerste kampioenschap in die klasse boekte hij al op zijn twintigste levensjaar. Daarnaast is hij niet altijd een lieverdje geweest. Zijn ietwat temperamentvolle gedrag heeft ervoor gezorgd dat ‘ie meerdere malen in aanraking kwam met justitie. Oja, sinds 2010 is hij vegetariër. Dat zou zijn liefde voor planten kunnen verklaren.

View this post on Instagram

Mike Tyson is all about breaking records! Is this yet another one he is about to break? Take a look. #PulseLiveUganda #PulseWochitEntertainment #Uganda #Miketyson #tyson

A post shared by Pulse Live Uganda (@pulseliveuganda) on

Reageer op artikel:
Mike Tyson gespot met gigantische joint op Marijuana Festival
Sluiten