Mike Tyson laat er geen gras over groeien en opent zijn eigen wietplantage in Californië

Redactie 3 jan 2018 Entertainment

Amsterdam heeft er flinke concurrentie bij gekregen als de drugshoofdstad van de wereld. Sinds de intrede van het nieuwe jaar kun je ook in de Amerikaanse staat Californië naar standje chillmodus schakelen en een joint opsteken, zonder in je kraag gegrepen te worden en naar Guantánamo Bay te worden verscheept. Mike Tyson liet zich dat geen twee keer zeggen. De voormalig zwaargewicht kampioen boksen gaat wiet kweken, en veel ook.

De gevechtsportlegende doet dus niet aan half werk en heeft pasgeleden een terrein op ‘Tyson Ranch’ ingericht. Het gigantische 40 hectare stuk grond in California City zal uiteindelijk omgetoverd worden tot een ware marihuana-boerderij. Samen met zakenparners Robert Hickman, Jay Strommen en de burgemeester van Californië, Jennifer Wood, zijn er ook plannen gemaakt om een Tyson Cultivation School te bouwen op het terrein. Daar zullen telers de nieuwste en beste manieren leren om het hun eigen soorten groenen gras te perfectioneren.

 

De helft van het gigantische terrein zal volledig gebruikt worden om wiet te kweken. Met een lap grond van ruim 20 voetbalvelden groot aan planten voor de perfecte jonko, kan een aardige boterham verdiend worden. Aan zakelijk inzicht dus geen gebrek in het hoofd van Iron Mike, die in zijn carrière aardig wat klappen te verduren heeft gekregen. Maar de productie van softdrugs is maar één deel van het masterplan voor de faciliteit van Tyson Holistics. Zo komen er onder andere ook een voorraadwinkel, een amfitheater en ultra luxe kampeerplekken en huisjes. Daarmee gaat het meer lijken op een ware marihuana-mekka dan op een doodnormale boerderij.

Team Tyson !!! Official ground breaking ceremony in California city, California. #reallife#tysonholistics

A post shared by Southern Star Healing (@southernstarhealing) on

Foto: Round1Network

Maxim

Reageer op artikel:
Mike Tyson laat er geen gras over groeien en opent zijn eigen wietplantage in Californië
Sluiten