ESPN dropt een voorproefje van aflevering vijf van The Last Dance

De 10-delige docuserie over de basketbalcarrière van Michael Jordan is aangekomen bij aflevering vijf. Deze week zijn episode drie en vier op Netflix gedropt. Ze waren spannend en we kunnen niet wachten op het nieuwe deel. ESPN dropt een exclusief fragment van het nieuwste deel om ons op te warmen. 

Michael Jordan is een levende legende. Als je de docuserie kijkt dan weet je er vast alles van. Geen idee waarom hij een God is? Lees dit maar. In de derde aflevering hebben we diepere inzichten gekregen van Dennis ‘The Worm’ Rodman. Een hardhandige verdediger van de Chicago Bulls. Samen met Michael Jordan en Scottie Pippen speelde hij een belangrijke rol op weg naar overwinningen. Op het veld was ‘The Wurm’ een sterspeler en gaf hij meer dan 100%. Buiten het veld was hij een rokkenjager. Deze baas heeft gedate met Madonna, Carmen Electra en nog een aantal beauties. Twee van de meest begeerde vrouwen op aarde aller tijden. Dennis krijgt al ons respect. Hopelijk komt zijn verhaal weer aan het licht in de docu. Hij heeft namelijk nog heel wat andere spraakmakende fratsen uitgehaald. We gaan het zien. 

“Rond de tweede helft begonnen mijn voeten te bloeden.”

Terug naar de video van ESPN. Dit is een fragment van de 5e aflevering The Last Dance. Daarin vertelt Michael ‘Air’ Jordan dat hij té kleine Nikies draagt. Tijdens zijn laatste wedstrijd in Madison Square Garden rockt hij de iconische, in 1986 uitgebrachte, Nike Air Jordan 1s Chicago’s patta. Een model dat nu te koop staat voor een bedrag van gemiddeld 700 dollar. Tijdens het schoonmaken vond zijn vrouw het paar in een oude doos. Het was eigenlijk de bedoeling om ze alleen te gebruiken tijdens de warming up. De sneakers kregen zoveel aandacht van het publiek dat hij besloot ze aan te houden. “Rond de tweede helft begonnen mijn voeten te bloeden. Ik speelde een goed potje dus ik wilde de schoenen niet uittrekken”, aldus de 1,98 meter lange Amerikaan. En gelijk heeft ‘ie, tijdens deze wedstrijd heeft hij maar liefst 42 punten weten te scoren. Geen wonder dat hij gezien wordt als superheld. Helaas moeten we tot volgende week wachten tot deel vijf uitkomt, voor nu kunnen we alleen nog van het fragment hieronder genieten. 

Reageer op artikel:
ESPN dropt een voorproefje van aflevering vijf van The Last Dance
Sluiten