Carmen Electra, heeft deze opvallende schoonheid eigenlijk nog een introductie nodig? We zagen haar paraderen in Baywatch waar haar lichaam perfect uitkwam in het rode badpak. De Scary Movie-films wist zij naar een torenhoog niveau te tillen met haar optreden en ook in Meet The Spartans trok Carmen alle aandacht naar zich toe.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over haar stomende Playboy-avontuur, de oudere lezers zullen de editie uit maart 1996 vast nog wel onder hun bedjes hebben liggen die ze met veel genoegen zo nu en dan stiekem openslaan. Carmen was de vrouw op het witte doek waar de mannen naar uit keken. Haar flirterige, wulpse verschijning was bloedmooi en onwijs sensueel.

Happy Valentine!💕Celebrate your love with Carmen Electras lingerie collection #withlovefromcarmen #lingerie #valentinesday

A post shared by With Love From Carmen (@withlovefromcarmen) on

Inmiddels is Mevrouw Electra alweer 44 jaar, maar dat belemmert haar in geen enkel opzicht om een lingeriemerk te starten. Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen, aangezien Carmen nog steeds zo’n ongekend dampende dame is.

Het merk With Love From Carmen is ontwikkeld in samenwerking met een Deense kledingreus en is niet alleen bedoeld om de aandacht van vrouwen te trekken. Carmen moedigt mannen aan hun lief te verwennen en te verrassen met een mooi setje van haar merk, vrouwen verdienen die aandacht. Dat lijkt ons een bijzonder goed idee als wij zien hoe de lingerie bij Carmen staat!

👙☀️🌴

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Boost your basics with Carmens lingerie 👙💄hit the link in bio and get inspired #carmenelectra #withlovefromcarmen #lingerie #homewear

A post shared by With Love From Carmen (@withlovefromcarmen) on

Happy Holidays from Cali 🌴🎁

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Maxim