Vanaf 350 euro kun je trouwen in de McDonald’s

redactie 12 Oct 2019 Entertainment

Heb jij al vanaf jongs af aan de droom om het jawoord te geven in je favoriete snacktent? Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt namelijk gewoon trouwen tussen je favoriete burgers en milkshakes van McDonald’s voor een klein bedrag van 350 euro. Super deal!

YouTube-ster

De Amerikaanse YouTube-ster Safiya Nygaard heeft dit proces eens even getest. Zij vloog naar Hongkong met haar mannetje en besloot om hun liefde te bonden tussen de burgers.

View this post on Instagram

a blushing bride with her balloon bouquet ??? we had a lot of fun at our mcdonald’s wedding!! comment “?” if u have seen our latest video!

A post shared by Safiya Nygaard (@safiyany) on

Het jawoord tussen de burgers

Er zijn vier verschillende pakketten waar de tortelduifjes uit kunnen kiezen. Het goedkoopste pakket is 350 euro en de duurste is 1150 euro. Al om al een goedkoop feestje dus. Nu denk je misschien dat het heel kut is, maar nee hoor. Je huurt het hele pand voor twee uur en bij de goedkoopste optie krijg je een ceremoniemeester en een audio-installatie. Ook krijg je speciale McDonald’s trouwringen, een bruidsboeket van ballonen en een stuk appeltaart. De kids pleur je lekker in de speelhoek en geef je een Happy Meal. Een ideale bruiloft met alles erop en eraan.

Trouwerij en honeymoon ineen

Het enige minpuntje aan de trouwerij is dus dat het alleen in Hongkong kan. De service wordt nergens anders aangeboden. Maar dat maakt eigenlijk ook niks uit, want voor 350 euro heb je een veel lagere uitgave dan bij een gemiddelde Nederlandse bruiloft van toch wel gauw 15.000 euro. Plus je kunt ook meteen op honeymoon. Je bent namelijk toch al ver van huis. Of je op dit moment in Hongkong wil zijn is wel ter discussie, maar hé zo maak je de reis wel spannend!

Reageer op artikel:
Vanaf 350 euro kun je trouwen in de McDonald’s
Sluiten