Louis Vuitton plakt printje van tas op een plastic tas en vraagt 4.000 dollar

Ze weten bij Louis Vuitton weten wel hoe ze knaken binnen moeten harken. Begrijp ons niet verkeerd, veel items van Louis Vuitton zijn bijzonder modieus en chique en zijn een absolute meerwaarde in jouw kledingkast. Maar waar de heren van het Franse modebedrijf nu mee op de proppen komen, kunnen wij geen touw aan vast knopen.

Plastic tas

Het leek ze bij Louis Vuitton een goed idee om een plastic tas op de markt te brengen. Super innovatief natuurlijk, maar niet modieus genoeg. Om de Freezer Handle Soft Trunk toch nog een bepaalde twist te geven, hebben ze er maar gewoon een printje van een echte Louis Vuitton tas opgeplakt. Zo ziet niemand dat je stiekem met een plastic tas over straat loopt!

Prijskaartje

Eerlijk is eerlijk: het is best een geinig concept. Mocht de plastic tas een paar tientjes kosten, hadden wij nog wel overwogen om ‘m aan te schaffen. Het is toch best grappig om met een gecamoufleerde Louis Vuitton plastic tas naar de voetbaltraining te komen. Helaas kan deze prank alleen uitgevoerd worden door de rijke stinkerds onder ons, want Louis Vuitton heeft een prijskaartje van maar liefst 4.000 dollar op de Freezer Handle Soft Trunk geplakt. 4.000 dollar! Daar zien wij de lol echt niet meer van in.

Freezer Handle Soft Trunk

Je kan zeggen wat je wil, maar de kwaliteit van de Freezer Handle Soft Trunk is dan wel weer hoogstaand. De plastic tas ziet er misschien uit als een goedkoop ding, maar dat is het absoluut niet. De Freezer Handle Soft Trunk is volledig gemaakt van zilver gecoat leer, onderbroken door LV’s iconische blokjespatroon. Ook de foto van de ‘echte’ Louis Vuitton tas is een prachtig stilleven waar een geboren kunstenaar jaloers op zou zijn. Toch vinden wij 4.000 dollar voor luxueuze mode-tas die lijkt op een plastic tas redelijk aan de prijs.

Reageer op artikel:
Louis Vuitton plakt printje van tas op een plastic tas en vraagt 4.000 dollar
Sluiten