Deze Ford Mustang van LEGO is echt speelgoed voor mannen

redactie 26 Feb 2019 Machines

Eigenlijk zijn wij mannen een soort van grote kinderen. Da’s niet erg, dat moet je omarmen. Een manier om dat te doen, is om weer eens heerlijk met LEGO te gaan spelen. Gelukkig weten ze bij de fabrikant van de kleurrijke bouwpakketten ook dat we stiekem gewoon nog willen bouwen en brengen ze ook shit uit, speciaal voor volwassenen. Mocht je dit nou vet vinden? Dan is deze LEGO-Ford Mustang ééntje die je per direct in huis moet halen.

Je hoeft niet meer het LEGO-project van je kind of je kleine broertje over te nemen onder het mom van ‘helpen’. Dit is speciaal voor jou gemaakt. Met 1471 steentjes bouw je de meest iconische muscle car die deze wereld ooit gekend heeft. De Ford Mustang. Iets minder stenen dan deze LEGO-Bugatti, maar hij mag er wel zijn.

De LEGO-Ford Mustang

Ze hebben bij LEGO goed hun best gedaan om zoveel mogelijk vette details in het bouwwerk te verwerken. De GT-emblemen, een Mustang-grille, de vijfspaaks wielen en de herkenbare motorkap. Zelfs het interieur klopt. Mochten je handen nou al gaan jeuken bij het idee dat je straks zelf deze Mustang in elkaar mag flansen? Zorg dan wel dat je 140 euro klaar hebt liggen. Tsja, LEGO is nooit goedkoop geweest.

Foto’s: LEGO

Reageer op artikel:
Deze Ford Mustang van LEGO is echt speelgoed voor mannen
Sluiten