Gestoorde sjamaan eindigt na mislukte sessie als krokodillenvoer

Redactie 19 Sep 2017 Entertainment

Je vraagt je toch af wat mensen bezielt om te denken dat krokodillen te besturen zijn met de hulp van superkrachten. Toch zijn er mensen die daar heilig van overtuigd zijn, ondanks eerder mislukte voorbeelden. En dan moet je niet raar opkijken als je als lunch eindigt voor een hongerige krokodil.

De sjamaan Surpriantois overleed na een krokodillenaanval in Kutai Kartanegara in Indonesië. Surprianto wilde zijn ‘krachten’ gebruiken om het lichaam van Arjuna te vinden, een man die eerder gegrepen werd. Dat verhaal over die ezel en die steen? Precies ja.

Terwijl de sjamaan zingend in het water aan het zwemmen is, wordt hij plots onder water gesleurd als het reptiel aanvalt. De politie heeft zondag de lichamen van de twee geestelijken teruggevonden. Surianto werd drijvend op het water teruggevonden nadat hij verdronken was. Het was al de derde aanval in de regio sinds juli, en de vierde van dit jaar. Twee daarvan waren dus sjamanen. Pijnlijk toeval of in de steek gelaten door de superkrachten? We zullen het nooit weten.

Niet iedereen hoeft stomiteiten met de dood te bekopen, zo heeft deze dronken dude bij de haaien meer geluk.

En vanuit een andere hoek:

Unilad

Reageer op artikel:
Gestoorde sjamaan eindigt na mislukte sessie als krokodillenvoer
Sluiten