Krakau voor de derde keer verkozen tot leukste stedentrip locatie

De mooiste steden van de wereld voor een stendetrip zijn weer gekozen door de Britten. Het leuke hieraan, ze zijn massaal gaan stemmen. Wat ironisch is, want waren ze maar zo massaal gaan stemmen tijdens de eeuwig durende Brexit. Je zou natuurlijk verwachten dat er superveel stemmen richting het mooie Londen gaan. Nou nee, de Britten vallen zelf compleet buiten de lijst. Ook hier zullen ze waarschijnlijk weer opnieuw moeten stemmen.

Amsterdam numero 5

De Britten zijn lief geweest. Zelf kiezen zij voor Krakau op nummer één. Wij nemen ze dat ook niet kwalijk, want het bier is daar verschrikkelijk goedkoop. Amsterdam heeft wel een begeerde 5de plek te pakken. Goh, wat zou hiervoor de reden zijn? Wij nemen een wilde gok en zeggen dat het de kunst van Rembrandt is.

Krakau

Krakau pakt nu al drie jaar achterelkaar de winst. Een prestatie op zich. Al zien wij liever onze eigen steden op nummer één staan. Dat terzijde. Ooit naar Krakau geweest? Moet je zeker doen. Goedkoop bier, leuke tentjes, prachtige architectuur, lieve mensen en een rijke historie. Echt helemaal top! Wij kunnen deze keuze dan ook wel respecteren, gefeliciteerd. Good for you Krakau!

Top 10

Dit is de top 10 van leukste stekkies om te chillen als je op reis gaat. Geen dank voor tip!

  1. Krakau, Polen – 93%
  2. Sevilla, Spanje – 90%
  3. Valencia, Spanje – 89%
  4. Berlijn, Duitsland – 88%
  5. Amsterdam, Nederland – 86%
  6. Boedapest, Hongarije – 86%
  7. München, Duitsland – 86%
  8. Venetië, Italië – 86%
  9. Verona, Italië – 85%
  10. Bordeaux, Frankrijk – 85%
Reageer op artikel:
Krakau voor de derde keer verkozen tot leukste stedentrip locatie
Sluiten