Pliesie vindt karrenvracht aan drugs in auto met ‘I love Ketamine sticker’ op de achterruit

Redactie 26 Sep 2017 Entertainment

Als je drugskoerier bent, dan is het op z’n minst handig om een beetje je best te doen om dat niet van de daken te schreeuwen. Meerdere simkaarten, onopvallende Volkswagen Golf of iets dergelijks, synoniemen gebruiken voor je handelswaar, een ‘I love Ketamine Sticker’ op de achterruit, je kent het wel.

Ja echt. Een ‘I Love Ketamine’ sticker op de achterruit. Dat schreeuwt natuurlijk om aangehouden te worden door de blauwe petten. Toen de politie van Geertruidenberg achter de auto reed, besloten ze hem dan ook even aan de kant te zetten om de auto te controleren.

Heel veel moeite hoefden ze niet te doen, want de bestuurder overhandigde direct al vier zakjes met wit poeder aan de dienders. Nu.nl wist het als volgt te omschrijven: “De substantie moet nog verder onderzocht worden, maar de politie heeft een sterk vermoeden dat het gaat om ketamine.” Treffender hadden we dit niet kunnen verwoorden.

Nadat de rest van de auto ook nog was doorgespit, troffen de agenten naast de ket ook nog driehonderd xtc-pillen aan. Aankomend weekend zullen er vermoedelijk ergens een paar flesjes water minder worden verkocht. Het huis is ook nog even meegepakt, maar wat daar is gevonden wil de politie niet vertellen. We quoten nu.nl weer even: “Gezien de grote hoeveelheid drugs, heeft de politie het vermoeden dat de man een drugsdealer is.” Stelletje Sherlocks aan het werk hoor hier!

Naast de eerder genoemde sticker, zat er trouwens nog een sticker op de achterruit geplakt met de tekst ‘Keta’. We hebben zo’n vermoeden welke verdovingsmiddel zijn favoriet was. Totzover dit schitterende nieuwsbericht. Doet een beetje denken aan die bruiloft waarop ze per ongeluk ketamine aan de gasten serveerden, niet?

nu.nl

Reageer op artikel:
Pliesie vindt karrenvracht aan drugs in auto met ‘I love Ketamine sticker’ op de achterruit
Sluiten