Dude serveert per ongeluk ketamine aan alle gasten op z’n eigen bruiloft

sharon 7 apr 2015 Entertainment

Bruidegom Elvis Montello uit Rhode Island vond ‘t eigenlijk allemaal een beetje te duur worden, dat hele trouwgebeuren. Als goedkope oplossing kocht hij daarom poederchampagne. Wat? Ja, dat bestaat dus echt. Bubbeltjeswater erbij en je hebt champagne. Ook had Elvis voor de after-after-party een grote zak met ketamine gekocht, voor hem en een select groepje zorgvuldig geselecteerde vrienden. En daar ging het mis…

Elvis vertelt: ‘Deze bruiloft kost een fortuin, dus ik besloot een paar dollar te besparen en poederchampagne te kopen in plaats van het echte spul. Ik had gehoord dat je het verschil bijna niet proeft. Ook kocht ik een grote zak ketamine, om na de bruiloft nog even los te gaan met een paar vrienden. Vlak voor de bruiloft rende ik rond als een kop zonder kop, ik was zo druk met alles regelen en zorgen dat alles goed zou gaan, dat ik de zakken ergens in het hele verhaal heb verwisseld.’

En dat heeft ‘ie geweten. ‘Toen ik de champagne proefde tijdens de toast, wist ik snel genoeg wat er aan de hand was. De gasten leken niks te merken, zij dacht waarschijnlijk gewoon dat het goedkope champagne was. Ze dronken hun hele glas leeg. Ik raakte in paniek en vluchtte naar m’n hotelkamer.’ 

Volgens het personeel begonnen de gasten tien minuten na de toast ‘een beetje raar te doen.’ Mensen begonnen over de vloer te kruipen of lagen met hun hoofd in het dessert. Serveerster Annie: ‘Alle gasten veranderden in een soort zombies, de bruid zat onder de chocoladepudding en een van de getuigen lag sneeuwengelen te maken in de bruidstaart op de grond. Het was zonder meer de vreemdste bruiloft waar ik ooit gewerkt heb.’

Geen verhaal met een happy end, want de bruid wil niks meer te maken hebben met bruidegom Elvis en woont sinds de bruiloft weer thuis bij haar ouders.

Reageer op artikel:
Dude serveert per ongeluk ketamine aan alle gasten op z’n eigen bruiloft
Sluiten