Kelly Rohrbach treedt in de voetsporen van Pamela Anderson met rol in nieuwe Baywatch film

Eergisteren werd bekend dat Leonardo DiCaprio en zijn vriendinnetje Kelly Rohrbach uit elkaar zijn gegaan. DDe fraaie blondine is dus weer vrijgezel en daar lijkt ze zelf niet zo veel problemen mee te hebben. Het model is lekker bezig en ze is nu ook in Hollywood flink aan de weg aan het timmeren. Eerder werd al bekend dat ze een rolletje heeft in de nieuwe film van Woody Allen en nu pakt ze ook haar eerste grote rol. 

Het ex-vriendinnetje van vrouwenverslinder Leonardo gaat namelijk in de voetsporen treden van niemand minder dan Pamela Anderson. Samen met spierbundel Dwayne Johnson gaat ze de stranden van Malibu in de gaten houden in de nieuwe Baywatch film. Wanneer we mogen genieten van de remake van één van onze favoriete series is nog niet bekend, maar zoals je hieronder kunt zien zit het met het rennen in slow motion wel goed.

 

For our #BAYWATCH and the iconic role of "CJ Parker" I had to make sure @kellyrohrbach was… tough.

Een video die is geplaatst door therock (@therock) op

 

A pleasure welcoming @kellyrohrbach to our #BAYWATCH family for the iconic role of "CJ Parker". Yes, she’s a walking smoke stack but more importantly… she’s smart, tough and funny. Just the way we like ’em. Get ready world, we can’t wait to bring you our generation’s #BAYWATCH! You’ll have fun… ???????????? (last emoji somewhat inappropriate).

Een video die is geplaatst door therock (@therock) op

Natuurlijk hebben wij alle vertrouwen in de acteerkunsten van Kelly Rohrbach, maar voor ons is er toch maar één CJ Parker. Als jonge tieners zette we iedere middag trouw de televisie op RTL4 om te kunnen genieten van Pamela Anderson. Een in rood badpak getooide Pamela, een beeld dat voor altijd op ons netvlies staat gegrift. 

Reageer op artikel:
Kelly Rohrbach treedt in de voetsporen van Pamela Anderson met rol in nieuwe Baywatch film
Sluiten