De nieuwe bolide van Jon Olsson is 800 pk sterke Mercedes G-klasse

Redactie 15 nov 2017 Machines

We kennen professioneel skiër Jon Olsson als vermaard autoliefhebber. Meestal in gecamoufleerde stijl. Kun je je die RS6 DTM nog herinneren? Of anders die Lamborghini Huracán? Dit keer heeft ‘ie een nieuwe bolide op de kop getikt.

Bij het uittesten van een bruut 4×4 monster denk je niet gelijk aan de platte Hollandse polder. Jon Olsson heeft daarentegen een heerlijk plekje gevonden binnen onze landsgrenzen om de kracht van zijn nieuwe Mercedes-Benz G500 4×4² te onthullen. De gruwelijke offroader met 800 pk valt niet meer te plaatsen onder de standaardversie en er is tot in het extreme aan gesleuteld.

Zo heeft de ‘Black Camo’ echte sirenes, te gekke ledverlichting, een lier en koolstofvezel wielkasten. Daar blijft het niet bij. Zoals het een echte 4×4 betaamd is ook Olsson’s nieuwe aanwinst niet bang om natte voeten te krijgen. Door middel van een snorkel staat de G Wagon ook in het water zijn mannetje. Leuk detail is dat de auto is verbouwd door Absolute Motors uit Ridderkerk. Hopen dat dit exemplaar niet uitgebrand wordt teruggevonden in ons land. Check de video voor de complete test in ons landje en voor nog veel meer brute upgrades.

Lord Hans with the LE Black Camo @douchebags family resting after a long day of EXTREME testing! ?❤️?#VideoOnlineNowLinkInBio #WhyDoesTheBagsLookSoTiny ? #WhatABeastHeIs #WhyDidINotGetA4X4Earlier #LordHansLooksBestDirty

A post shared by Jon Olsson (@jonolsson1) on

Lord Hans the G is alive and he is not afraid to test his limits! ??????? But the question is, can Lord Hans swim? Full video on my youtube channel, link in bio! Think this might be my most extreme car ever! I am in LOVE! @hansolsson #DriveThemLikeYouStoleThem #GsAreNotBuiltToLiveOnConcrete #BreakItInNicelyTheySaid ?? #LordHansIsReadyForAdventures

A post shared by Jon Olsson (@jonolsson1) on

Reageer op artikel:
De nieuwe bolide van Jon Olsson is 800 pk sterke Mercedes G-klasse
Sluiten