Jamal Ben Saddik spuugt Rico Verhoeven in zijn gezicht tijdens staredown

Redactie 15 nov 2017 Entertainment

Over een kleine maand is het zover en verdedigt ‘The King of Kickboxing’ zijn wereldtitel tegenover de Belgische Marokkaan tijdens GLORY: Redemption in Ahoy Rotterdam. Zo sportief als we Rico met Badr gebroederlijk zagen praten tijdens GLORY45, hoeven we dat niet te verwachten tussen deze twee zwaargewichten. De twee reuzen in de ring zijn absoluut geen vrienden. Tijdens de persconferentie bleef het niet alleen bij modder smijten maar kwam er ook een ouderwetse roggel aan te pas.

Zes jaar geleden maakte Verhoeven zogezegd “een foutje” en sloeg ‘The Goliath’ hem knock-out. De wereldkampioen wil revanche nemen tegen de meer dan twee meter grote reus. Ben Saddik moest in mei wegens gezondheidsklachten een gevecht in de ring afblazen, maar is er helemaal klaar voor om Rico’s kop eraf te slaan.

9 december staan de twee kemphanen tegenover elkaar in Ahoy Rotterdam en gaan we zien of Verhoeven tegelijkertijd zijn wereldtitel kan behouden en revanche zal krijgen. Dan zal hopelijk zijn hoofd ook op zijn romp blijven zitten. AD was aanwezig bij de persconferentie en sprak met beide kickboxers.

Zaterdag 9 december is het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik live te zien via Ziggo Sport en UFC Fight Pass.

Reageer op artikel:
Jamal Ben Saddik spuugt Rico Verhoeven in zijn gezicht tijdens staredown
Sluiten