Nintendo gaat een Super Mario Bros. film maken

Redactie 15 nov 2017 Entertainment

Het klassieke Nintendospel wordt door Illumination Entertainment omgetoverd tot een kaskraker op het witte doen. Het productiebedrijf heeft met Despicable Me al de nodige ervaring op het gebied van hilarische animatiefilms. Super Mario Bros. The Movie, is dus in goede handen.

Gelukkig wordt de film dus volledig geanimeerd en hoeven we niet bang te zijn dat de film net zo’n drama wordt als de verschrikkelijke reboot uit 1993, waar Mario en Luigi op het grote scherm te zien waren in de vreselijke Super Mario Bro. live-actiefilm. Dat de film met Bob Hoskins als Mario een regelrechte flop was, is wel in de trailer hieronder te zien.

We kunnen dus blij zijn met studo’s als de makers van Despicable Me, en ervoor zorgen dat de gesnorde gameheld de eer krijgt die hij verdient. Nintendo is er deze keer erg betrokken bij het creatieve proces, dus zit de bedenker van de Super Mario erbovenop dat alles pico bello verloopt. Zowel Nintendo als Illumination Entertainment hebben nog niks naar buiten gebracht over de aankomende film, maar er kan verwacht worden dat we snel meer gaan horen over de cast en crew. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de Italiaanse gebroeders loodgieter in de bioscopen te zien, dus kom maar door.

Maxim

Reageer op artikel:
Nintendo gaat een Super Mario Bros. film maken
Sluiten