Idris Elba wordt NIET de nieuwe James Bond

Redactie 23 aug 2018 Entertainment

De geruchten waren de laatste weken uitermate hardnekkig en de producers zagen het helemaal zitten, maar nu heeft Idris Elba aan alle geruchten een einde gemaakt. Hij gaat Daniel Craig niet opvolgen als James Bond.

‘No’

Dat liet hij gister weten tegenover een reporter van Good Morning Britain, bij de première van zijn regisseurdebuut Yardie. Met een simpele ‘No’ maakt hij aan alle rumoer een einde, die de laatste jaren, en in het bijzonder de laatste weken, rond zongen.

Dat vuurtje werd door Idris flink aangewakkerd, toen hij de volgende tweet de wereld in slingerde.

Wie wordt dan wel de nieuwe James Bond?

Dat bleek later een geintje en best een leuke eigenlijk, als je nagaat wat je allemaal teweeg kan brengen en hoe je de media kunt fucken met een simpele tweet. Anyways, Idris gaat het niet doen en dat vinden wij jammer. Idris was een uitstekende kandidaat geweest. Hij is een steengoede acteur, een gast die geloofwaardig mensen in elkaar kan timmeren en niet onbelangrijk, Brits.

Maar de zoektocht naar de opvolging gaat dus verder. Ex-007 Pierce Brosnan vindt dat Tom Hardy het moet worden en eerder werd Peaky Blinders-ster Cilian Murphy ook al genoemd. Verder zijn eerder ook namen als Tom Hiddleston en Michael Fassbender genoemd. Wij gaan met Pierce mee en opteren voor Tom Hardy.

Het nieuws komt bovenop het vertrek van Danny Boyle als director van de aanstaande 25e Bond film. Hij pakt vier maanden voordat de productie van de film begint z’n biezen als gevolg van ‘creative differences’. Het laatste optreden van Daniel Craig als 007 staat gepland voor 25 oktober 2019. Nog even geduld boys.

Reageer op artikel:
Idris Elba wordt NIET de nieuwe James Bond
Sluiten