Deze acteurs staan op de uitgelekte shortlist om de nieuwe James Bond te worden

redactie 1 sep 2016 Entertainment
 
Sinds Daniel Craig is gestopt als James Bond en zelfs met een salaris van 88 miljoen euro voor twee nieuwe films niet was over te halen, vraagt iedereen zich af wie zijn opvolger wordt. Er zijn al zoveel namen genoemd, dat ongeveer heel Hollywood aan de beurt is geweest. Maar nu lijkt er dan eindelijk op dat er een klein groepje acteurs over blijft.

Volgens insiders heeft MGM een korte shortlist met een paar acteurs die 007 moet gaan spelen. Tom Hiddleston is de naam die al vaker wordt genoemd. Zijn vriendinnetje Taylor Swift zal hem vast de beste kandidaat vinden. Michael Fassbender (X-Men, Steve Jobs), Aidan Turner (The Hobbit), Luke Evans (Furious 6 & 7, Immortals)  en Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) staan ook op de lijst.

Een verassende naam is misschien wel die van Jamie Bell. De acteur speelde eerder in Billy Elliott, en wij zien James Bond nog niet zo snel in een maillot rondlopen. Tom Hiddleston lijkt de beste papieren te hebben, maar wie weet gaat MGM ons nog verrassen. Hieronder nog even de gezichten bij de kanshebbers.

Tom Hiddleston

Michael Fassbender

Aidan Turner

Luke Evans

Charlie Hunnam

Jamie Bell

 

Omdat het kan: hieronder alle kills ever op de naam van de man met de license to kill.

Reageer op artikel:
Deze acteurs staan op de uitgelekte shortlist om de nieuwe James Bond te worden
Sluiten