Daniel Craig bevestigt eindelijk dat hij nogmaals James Bond speelt

Redactie 16 Aug 2017 Entertainment

Eindelijk is de kogel definitief door de kerk. Daniel Craig bevestigt hoogstpersoonlijk dat hij nog één keer in de huid kruipt van James Bond. Het wordt dus de vijfde en laatste keer dat de acteur te zien is als 007.

We denken al een tijdje te weten dat Daniel nog twee films schiet, totdat hij zelf recent ineens twijfel zaait. Hij stelt dat hij nog geen contract heeft getekend, dus dat het allemaal nog niet zo zeker is. Maar nu onthult hij dat ‘ie al een paar maanden weet dat hij nog een keer James Bond speelt.

“We hebben er over gediscussieerd en we hebben gekeken hoe we het willen doen”, zegt Daniel volgens The Hollywood Reporter. “Het was altijd mijn bedoeling weer terug te keren, maar ik had even een pauze nodig.” Aldus de man die ooit zei ‘nog eerder zijn polsen door te snijden in plaats van nogmaals James Bond te spelen’.

Over die opmerking stelt hij tegenover Stephen Colbert van The Late Show:  “Het heeft geen zin hier mijn excuses voor aan te bieden, maar die opmerking kwam twee dagen nadat de opnamen waren afgerond. Ik had een interview, iemand vroeg me of ik nog een Bond-film wilde doen, en ik zei: ‘Nee!'”

Bron: Nu.nl.

Reageer op artikel:
Daniel Craig bevestigt eindelijk dat hij nogmaals James Bond speelt
Sluiten