Producers zien in Idris Elba de nieuwe James Bond

Redactie 10 aug 2018 Entertainment

We weten al een tijdje dat Daniel Craig gewoon weer in de huid kruipt van 007 voor de aankomende film Bond 25. Alleen wie het stokje daarna gaat overnemen is nog een raadsel. Nu blijkt dat de producers voor de film een voorkeur hebben voor Idris Elba als nieuwe James Bond.

Dit zegt Independent tenminste: “Director Antoine Fuqua revealed the details of a conversation with Bond producer Barbara Broccoli, in which she said ‘it is time’ for a non-white actor to take on the iconic role. Fuqua discussed who might be next in the running with Broccoli, who’s certain the progressive move ‘will happen eventually’, with Idris Elba a reported frontrunner for the role.”

Geknipt

Als gepensioneerd kickbokser, amateur autocoureur en vooral succesvol acteur lijkt Elba geknipt voor de rol van 007. Volgens critici is het enige dat hem tegen zit, zijn leeftijd van 45. Hoewel Roger Moore even oud was toen hij de eerste keer in de huid van de spion kroop in Live and Let Die. Kunnen we wellicht niet meer helemaal vergelijken met de huidige Bondfilms, maar toch.

Wij zijn het wel eens met de producers en zouden Elba een prima vervanger vinden van Daniel Craig. Het zal nog wel even duren aangezien het dikke contract Craig ervan heeft weerhouden ‘zijn polsen door te snijden’ en gewoon weer de rol van James Bond aan te nemen. Even geduld dus nog.

Foto: Flickr.

Reageer op artikel:
Producers zien in Idris Elba de nieuwe James Bond
Sluiten